chevron_left

Online wijndegustatie Toscaanse wijnen


Op het programma

De online wijndegustatie vindt plaats op dinsdag 14 december 2021 van 20.00 tot 21.30 uur.

Wijnkenners Gido Van Imschoot en  Ronny Debaere leiden deze avond in goede banen.

Je proeft en bespreekt vijf Toscaanse wijnen, door Gido en Ronny voor jou geselecteerd.  

Inbegrepen

Deelnemen aan deze sessie kost 78 euro

Inbegrepen in deze prijs:

- 5 wijnen (3 Chianti Classico's, 1 Rosso Toscana en 1 Brunello Di Montalcino in flesjes van 37,5 cl)

- Verzendingskosten

- Deskundige begeleiding en uitleg door Gido Van Imschoot en Ronny Debaere tijdens het digitale degustatiemoment (op 14 december van 20.00 tot 21.30 uur)

Praktisch?

- Je schrijft in via het online formulier. Inschrijven kan tot 2 december 2021, het aantal plaatsen is beperkt. 

- Je krijgt van ons een bevestigingsmail (binnen de 48 uur) met de vraag om het deelnemersgeld over te schrijven.

- Als de betaling in orde is, krijg je de selectie wijnen en de nodige documentatie opgestuurd (verzending vindt plaats vanaf 6 december 2021).

- Je ontvangt ten laatste 24 uur voor de sessie een uitnodiging via e-mail om deel te nemen (via Zoom) aan de online degustatie.

Inschrijven


Inschrijven is niet meer mogelijk. 
Wijnreis Toscane

Na deze online proeverij helemaal in de ban van Toscaanse wijnen? Dan kan je met Ronny en Gido op wijnreis naar Toscane van 19 tot 24 april 2022. 

Gido: “We concentreren ons op de streek rond Siena en verblijven in het heerlijke Radda in Chianti, één van de mooiste dorpen van Toscane. Het accent ligt op wijn, maar ook de cultuur, de geschiedenis en de gastronomie van de regio komen aan bod.”

Ronny: “Tijdens deze reis zetten we de Chianti Classico regio en de sangiovese druif in de kijker. We maken ook een uitstap naar Montalcino om er te proeven van hun topwijn Brunello di Montalcino.”

“Door onze lokale contacten gaan er deuren open die anders gesloten zouden blijven. Waar de rondleiding normaal stopt voor toeristen, daar begint het pas voor ons. We krijgen een blik achter de schermen die weinigen gegund is.”

Ontdek het volledige programma

Bezoek Waalse en Luxemburgse wijnbouwers

Van 4 tot 6 mei 2022 ontdek je met Gido Van Imschoot, zonder Ronny deze keer, lekkere Waalse en Luxemburgse wijnen.

Gido: “De Belgische wijnbouw maakt een snelle groei door en haalt hoge toppen, maar ook in Luxemburg rusten de wijnbouwers niet op hun lauweren. Tijdens deze reis ontmoeten we wijnbouwers, wandelen we door de wijngaarden en genieten we van de gastvrije Waalse en Luxemburgse keuken. Onze trip is ook een tijdreis naar de oorsprong van de wijnbouw in België en Luxemburg. We verblijven  in de buurt van Schengen. Europa is dus nooit ver weg.”

ZOEK EEN REIS