AÄRON BLOMME studeerde viool aan de Conservatoria van Gent en Moskou en behaalde er respectievelijk...

viool, geschiedenis, orthodox, musicus AÄRON BLOMME studeerde viool aan de Conservatoria van Gent en Moskou en behaalde er een Master in Muziek - Uitvoerende kunsten, viool en een postgraduaat. Hij behaalde daarna aan de Universiteit Gent een Master in de Oost-Europese Talen en Culturen.

ALONA LYUBAYEVA werd geboren in Oekraïne, studeerde Europese studies aan de KU Leuven en volg...

Oekraïne, bestuurssecretaris Maatschappelijke oriëntatie, Vlaams diversiteitsambtenaar ALONA LYUBAYEVA werd geboren in Oekraïne.Dankzij haar studies in Oekraïne en in België is ze uitermate vertrouwd met de hele Oost-Europese regio en met Rusland en Oekraïne in het bijzonder.

ANDRÉ DE WINTER is doctor in de geschiedenis en master in godgeleerdheid en godsdienstw...

godgeleerdheid, geschiedenis, professor, Spaanse kunst André De Winter is doctor in de geschiedenis en master in godgeleerdheid en godsdienstwetenschappen. Meer dan 20 jaar organiseerde hij studiereizen naar Spanje met aandacht voor cultuur, folklore, religie, gastronomie en natuur.

ANNE DESPLENTER studeerde Oude Geschiedenis, Archeologie en Egyptologi...

India, reisleider Anne Desplenter leerde India kennen toen ze een schoolproject in Jaipur steunde. Haar eerste bezoek was een openbaring. Haar fascinatie voor de Indische cultuur is sindsdien alleen nog maar gegroeid en ze reisde al verschillende keren door Rajasthan.

ANNIE CABUY is geografe en was lector aan de Hogeschool West-Vlaanderen, dep...

Ijsland, Annie Cabuy, Golden Circle, blue lagoon, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Annie Cabuy is geografe en was lector aan de Hogeschool West-Vlaanderen, departement Lerarenopleiding.

BART VAN THIELEN was 25 jaar verbonden aan de KU Leuven als directeur van het Centrum voor Lev...

Israël en de Palestijnse gebieden, Ierland, Bart Van Thielen, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Bart Van Thielen was 25 jaar verbonden aan de KU Leuven als directeur van het Centrum voor Levende Talen (CLT).

BEA HONORÉ gaf les aan de Katholieke Hogeschool Vives - Campus Kortrijk en verdiept zic...

BEATRIJS VAN HULLE is musicologe en gaf o.m. muziek- en kunstgeschiedenis aan LUCA School of A...

Beatrijs Van Hulle is musicologe en gaf o.m. muziek- en kunstgeschiedenis aan LUCA School of Arts - campus Lemmens, esthetica aan het Guldensporencollege in Kortrijk, muziekgeschiedenis aan Conservatorium Kortrijk en luistercursussen muziek.

BRITGITTE RASKIN, historica en schrijfster, vertelt ware verhalen en zet die naar haar hand: Het Koe...

Denemarken, Brigitte Raskin, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Brigitte Raskin, historica en schrijfster, vertelt ware verhalen en zet die naar haar hand: Het Koekoeksjong...

BRIGITTE VOETEN is vertaler Frans-Nederlands en een gediplomeerde reisleider. Ze heeft een pas...

Corsica, Brigitte Voeten, reisleider Davidsfonds Cultuurreizen Brigitte Voeten is vertaler Frans-Nederlands en een gediplomeerde reisleider. Ze heeft een passie voor Frankrijk.

BRUNO SPAEPEN is historicus en woonde 5 jaar lang in Italië. Daar deed hij niet alleen ...

Milaan, Bruno Spaepen, reisleider Davidsfonds Cultuurreizen Bruno Spaepen is historicus en woonde 5 jaar lang in Italië.

CARLOS STEEL doceerde meer dan 30 jaar antieke en middeleeuwse filosofie aan het Hoger Instituut voo...

Sicilië, Carlos Steel, reisleider Davidsfonds Cultuurreizen Carlos Steel doceerde meer dan 30 jaar antieke en middeleeuwse filosofie aan het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte van de KU Leuven.

CHRIS DE PAEPE is em. gewoon hoogleraar aan de KU Leuven. Zijn onderzoek gaat o.a. over de Spa...

Baskenland & Navarra, Chris De Paepe, reisleider Davidsfonds Cultuurreizen Chris De Paepe is em. gewoon hoogleraar aan de KU Leuven. Zijn onderzoek gaat o.a. over de Spaanse cultuurgeschiedenis.

CHRISTIANE STRUYVEN studeerde rechten in Leuven en kunstgeschiedenis in Cambridge. Ze was 25 jaar la...

advokaat, BOZAR, reisleider Christiane Struyven was 25 jaar lang advocaat in Brussel. Sinds 2009 is ze gids voor BOZAR en geeft ze voordrachten over 20ste-eeuwse schilderkunst voor o.a. de Koninklijke Bibliotheek van België, het Museum Dhondt-Dhaenens en het Musée Picasso (Parijs).

CHRISTOPHE BUSCH is algemeen directeur van Kazerne Dossin en expert dadergedrag bij collectief gewel...

Auschwitz & Krakau, Christophe Busch, reisleider Davidsfonds Cultuurreizen Christophe Busch is algemeen directeur van Kazerne Dossin en expert dadergedrag bij collectief geweld.

DIMITRI DE MAESSCHALCK studeerde kunstwetenschappen aan de KU Leuven en de Freie Universität Berlin...

Bonn & Keulen Dimitri De Maesschalck studeerde kunstwetenschappen aan de KU Leuven en de Freie Universität Berlin.

DIRK TIELEMAN is een ex-VRT journalist. In die functie reisde hij zowat de hele wereld rond. N...

Cuba, Dirk Tieleman, reisleider Dirk Tieleman is een ex-VRT journalist. In die functie reisde hij zowat de hele wereld rond.

DOMINIQUE PIETERS studeerde architectuur en journalistiek en werkte op de redactie van de architectu...

dominique, pieters, dominiq, dominik, piters, bauhaus, architectuur Dominique Pieters is zaakvoerster van de architectuurreisorganisatie Planopli.

EDWARD DE MAESSCHALCK is doctor in de geschiedenis en specialiseerde zich in de late middeleeuwen. H...

de maesschalck, edward, eduard, edouard, demaasschalck, de maeschalck, de maeschalk, de maaschalk Edward De Maesschalck is doctor in de geschiedenis en specialiseerde zich in de late middeleeuwen. Hij schreef talrijke historische werken en is al jaren reisleider, vaak samen met zijn zoon Dimitri.

ELS SWINNEN studeerde piano aan het Lemmensinstituut en later ook aan de Academie voor Muzisch...

Els Swinnen studeerde piano aan het Lemmensinstituut in Leuven en later ook aan de Academie voor Muzische Kunsten in Praag.

ELS VAN HOOF behaalde een licentie in de klassieke filologie en in de musicologie aan de KU Le...

Klara, radio Klara Els Van Hoof is sinds 1997 programmamedewerker en muzieksamensteller bij Klara. Ze begeleidde haar eerste Davidsfonds Cultuurreis naar Parijs in 2018.

EMMANUEL WAEGEMANS is slavist en hoogleraar aan de KU Leuven, waar hij Russische letterkunde doceert...

ERIK GOBIN studeerde archeologie en moderne geschiedenis aan de KU Leuven en is na...

Erik Gobin studeerde archeologie en moderne geschiedenis aan de KU Leuven en is naast leerkracht geschiedenis ook coördinator Alumniwerking aan de KU Leuven.

FRANS-JOS VERDOODT is em. hoogleraar aan de hogescholen van Gent, Utrecht en Den Haag. Hij was gastd...

Nederland Frans-Jos Verdoodt is em. hoogleraar aan de hogescholen van Gent, Utrecht en Den Haag.

GERD BRABANT is al meer dan 18 jaar actief in de Duitse wijnwereld. Zowel als importeur, als m...

wijn, Duitse wijn Gerd Brabant is al meer dan 18 jaar actief in de Duitse wijnwereld. Zowel als importeur, als medewerker van het Informatiebureau voor Duitse Wijn, en als lesgever bij Syntra.

GIDO VAN IMSCHOOT was verantwoordelijke wijnen aan de Hotelschool Spermalie en voorzitter van ...

Bourgogne, Loire Gido Van Imschoot was verantwoordelijke wijnen aan de Hotelschool Spermalie en voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers.

GIL MICHAUX studeerde klassieke filologie, hebraïstiek en assyriologie aan de UGent en de Uni...

Rome, Lazio, Cuba Gil Michaux studeerde klassieke filologie, hebraïstiek en assyriologie aan de UGent en de Universiteit van Jeruzalem.

GUIDO LATRÉ doceerde Engelse letterkunde aan de KU Leuven en is hoogleraar aan de UCL. Zijn onderzo...

guido, latre, guido latrez, guido latree, latrée, engeland, zuid-engeland, taalcursus, engels, taalles, taal leren, groot-brittannië, uk, united kingdom, Brits, britse cultuur Guido Latré doceerde Engelse letterkunde aan de KU Leuven en is hoogleraar aan de UCL. Zijn onderzoek richt zich op de Engelse literatuur en cultuur van de late middeleeuwen en de renaissance. Hij was betrokken bij verschillende bekroonde documentaires.

GUIDO VANDEN BERGHE is doctor in de natuurkundige wetenschappen en deed onderzoek in de theoretische...

HANS GEYBELS studeerde geschiedenis, godsdienstwetenschappen en godgeleerdheid aan de KU Leuve...

Vaticaanstad Hans Geybels studeerde geschiedenis, godsdienstwetenschappen en godgeleerdheid aan de KU Leuven en in Oxford.

HELGA VAN DER VEKEN is bioloog-ecoloog en als ambassadeur betrokken bij de werking van W...

boiloog-ecoloog, WWF België, duurzaamheidsadviseur Helga Van der Veken is bioloog-ecoloog en als ambassadeur betrokken bij de werking van WWF België. Samen met haar echtgenoot organiseert en begeleidt ze sinds 1986 natuur(fotografie)reizen.

HERMAN COLE fietste in 1963 met een klasmaatje zijn eerste reis. Reizen is leven, het ronkende motto...

Apulië Herman Cole fietste in 1963 met een klasmaatje zijn eerste reis. Reizen is leven, het ronkende motto van Hans Christian Andersen, werd ook zijn visie.

JACQUES VAN REMORTEL had een leidinggevende functie in een multinationaal telecommunicatiebedrijf en...

Donaucruise Jacques Van Remortel had een leidinggevende functie in een multinationaal telecommunicatiebedrijf en maakte vele reizen, o.m. naar Centraal- en Oost-Europa.

JAN DEWILDE is musicoloog en werkte jarenlang voor diverse muziekprogramma’s bij de VRT. Nu ...

Salzburg, musicoloog, reisleider Jan Dewilde is musicoloog en werkte jarenlang voor diverse muziekprogramma’s bij de VRT.

JAN GOOSSENS is historicus en specialiseerde zich in de culturele en religieuze geschiedenis van de ...

Zuid-Franse katharenland Jan Goossens is historicus en specialiseerde zich in de culturele en religieuze geschiedenis van de centrale middeleeuwen.

PROF. DR. JAN VAES is doctor in de oudheidkunde en kunstgeschiedenis en werd laureaat van de K...

doctor oudheidkunde, doctor kunstgeschiedenis PROF. DR. JAN VAES is doctor in de oudheidkunde en kunstgeschiedenis en werd laureaat van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van België.

JOHAN DE BOOSE is doctor in de Slavische filologie, schrijver en performer. Hij publicee...

Istrië, auteur Johan de Boose is doctor in de Slavische filologie, schrijver en performer. Hij publiceerde opgemerkte boeken over Centraal- en Oost-Europa.

JOHAN PUTTEMANS studeerde filosofie en geschiedenis en stond daarna een aantal jaren in het onderwij...

Johan Puttemans studeerde filosofie en geschiedenis en stond daarna een aantal jaren in het onderwijs.

JOHAN UYTTERSCHAUT doceert zang en operageschiedenis aan LUCA School of Arts - Campus Lemmens ...

Riga Johan Uytterschaut doceert zang en operageschiedenis aan LUCA School of Arts - Campus Lemmens en is docent voor Davidsfonds Academie.

JOHN EVERAERT is em. hoogleraar aan de UGent, waar hij koloniale en maritieme geschiedenis doc...

cruise Adriatische kust, Nederland John Everaert is em. hoogleraar aan de UGent waar hij koloniale en maritieme geschiedenis doceerde.

KAREL PEETERS studeerde rechten en kerkelijk recht aan de KU L...

KAREL PEETERS studeerde rechten en kerkelijk recht aan de KU Leuven en doceert er Recht en toerisme. Sinds zijn studententijd leidt hij groepsreizen, goed voor zo’n 40 jaar ervaring.

KAREL VAN CAUWENBERGHE is onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen. Hij houd...

onderzoeksrechter, reisleider KAREL VAN CAUWENBERGHE is onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen. Hij zingt al 40 jaar in deCHORALE, een van de grootste amateuroratoriumkoren in Vlaanderen, waarvan hij sinds februari 2017 voorzitter is.

KATELIJNE HERMANS werkte jarenlang voor het VRT-journaal en trok regelmatig op reportage...

Ethiopië, VRT-journaal, reporter KATELIJNE HERMANS werkte jarenlang voor het VRT-journaal en trok regelmatig op reportage naar Afrika en het Midden-Oosten. Ook als Europees verkiezingswaarnemer bezocht ze heel wat verre kontreien. Ze begeleidt geregeld reizen voor het Davidsfonds.

LEILA BESHARAT studeerde Engelse Literatuur in Shiraz en doceerde Engels in privéschole...

docent, Iran, Vanishai LEILA BESHARAT studeerde Engelse Literatuur in Shiraz en doceerde Engels in privéscholen in Iran. Samen met haar ouders leidde ze enkele jaren het familiebedrijf Vanishai. Sinds enkele jaren organiseert en begeleidt zij reizen naar Iran.

LIESBETH DE STROOPER is kunsthistorica en cultureel econoom. Sinds 2011 is ze als docent-promo...

kunsthistorica, econoom Liesbeth De Strooper is kunsthistorica en cultureel econoom. Ze heeft de cruise van Honfleur naar Parijs al twee keer begeleid voor Davidsfonds Cultuurreizen.

LIEVE DE CLERCK is sinds haar jeugd verbonden met het Oosten, vooral met China. Als rugzaktoer...

China, De zijderoute met Yangtzecruise Lieve De Clerck is sinds haar jeugd verbonden met het Oosten, vooral met China. Als rugzaktoerist maakte ze in haar eentje een tocht van 8000 km.

LUC DE VOS is een voormalig hoger officier van het Belgische leger, emeritus gewoon hoogleraar...

Verdun & Sedan, Ieper, auteur Luc De Vos is een voormalig hoger officier van het Belgische leger, emeritus gewoon hoogleraar van de Koninklijke Militaire School en buitengewoon hoogleraar van de KU Leuven.

LUC PONET volgde een brede artistieke opleiding aan het toenmalige Lemmensinstituut in Leuven ...

kunstonderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, organist, basiliek Tongeren, Bach Academie Alden Biesen, Leuven Orgelstad Luc Ponet is inspecteur voor het kunstonderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en geeft wereldwijd concerten, lezingen en masterclasses.

LUC VERHUYCK publiceerde SPQR, Anekdotische reisgids voor Rome, die door zij...

Napels, Pompeii & Herculaneum, Venetië, Firenze, Rome, Luc Verhuyck, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Luc Verhuyck publiceerde SPQR, Anekdotische reisgids voor Rome, die door zijn bijzondere invalshoek een groot succes werd.

LUT BATEN werkt aan de KU Leuven als projectleider in Cuba voor VLIR-UOS-projecten in capacite...

KULeuven, professor LUT BATEN werkt aan de KU Leuven als projectleider in Cuba voor VLIR-UOS-projecten in capaciteitsontwikkeling, o.a. Engels voor academische doeleinden, en als kwaliteitsbewaker, o.a. voor Europese projecten over interculturele competenties.

MARC VAN CRAEN behaalde, na zijn studies toerisme in Mechelen, een bachelor of arts in Far Eas...

Japan, Marc Van Craen, reisleider Marc Van Craen behaalde, na zijn studies toerisme in Mechelen, een bachelor of arts in Far East Area Studies en een master of arts in International Relations aan Sophia University in Tokyo.

MARLEEN REYNDERS is licenciaat in de egyptologie en de musicologie. Zij was voorzitter van Egyptolog...

Onder het oog van de Zonnegod, Kunstschatten uit Egypte, Het Egypte van de Farao's, reisleider, Egypte Marleen Reynders is auteur van de boeken Onder het oog van de Zonnegod, Kunstschatten uit Egypte en Het Egypte van de Farao’s. Ze is ervaren reisleider voor Egypte en tevens docent bij Davidsfonds Academie.

MIA DOORNAERT studeerde klassieke en oosterse talen en politieke wetenschappen aan de KU Leuve...

Donaucruise, Parijs, Lyon, Mia Doornaert, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Mia Doornaert studeerde klassieke en oosterse talen en politieke wetenschappen aan de KU Leuven.

Olga Novitskaja is doctor in de Oost-Europese Talen en Culturen en doceert Russisch aan de KU ...

Olga Novitskaja is doctor in de Oost-Europese Talen en Culturen en doceert Russisch aan de KU Leuven. Een deel van haar onderzoek gaat over interculturele communicatie, nationale communicatiestijlen en omgangscultuur.

PAUL GEERTS studeerde rechten en sociologie in Leuven, Utrecht en Firenze. Hij is enorm geboeid door...

groenland, tuinen, auteur PAUL GEERTS studeerde rechten en sociologie in Leuven, Utrecht en Firenze. Hij is enorm geboeid door tuinen, architectuur, wetenschappen en geschiedenis. Bij elk tuinbezoek kan hij wel een verhaal of een anekdote vertellen

PAUL JANSSEN volgde opleidingen grafische vormgeving en tuinarchitectuur en ontwikkelde in zijn tuin...

tuinarchitectuur, lesgever, landelijke gilden Paul Janssen volgde opleidingen grafische vormgeving en tuinarchitectuur en begeleidt al jaren tuinreizen. Bij elk tuinbezoek laat hij de deelnemers stilstaan bij vormgeving, beplantingen, omgevingsfactoren en diversiteit in groenvormen in groenv

PEGGY STUYCK groeide op in de Gentse opera waar haar moeder deel uitmaakte van het ballet en h...

muziekpedagogie, musicologie, concertinleidingen, De Munt PEGGY STUYCK groeide op in de Gentse opera waar haar moeder deel uitmaakte van het ballet en het koor. Ze studeerde muziekpedagogie en musicologie en gaf regelmatig concertinleidingen in BOZAR. Nu is ze publieksmedewerker voor De Munt.

PHILIPPE DESPRIET is archeoloog en auteur van diverse publicaties over (de geschiedenis van) Frans-V...

archeoloog, auteur, reisbegeleiding Europa, archeologie zuid west vlaanderen PHILIPPE DESPRIET is archeoloog en auteur van diverse publicaties over (de geschiedenis van) Frans-Vlaanderen. Hij begeleidt geregeld reizen in Europa. Hij is stichtend lid en momenteel werkleider van Archeologie Zuid-West-Vlaanderen.

PIET SWERTS is een toonaangevend hedendaags componist. In 2011 promoveerde hij maxima cum laud...

componist, Grote Internationale Prijs Koningin Elisabeth 1993 Piet Swerts is een toonaangevend hedendaags componist. Als componist kreeg hij de Grote Internationale Prijs Koningin Elisabeth 1993 voor zijn vioolconcerto Zodiac. Musici van over de hele wereld vertolken zijn werken.

PIETER BERGÉ is hoogleraar musicologie aan de KU Leuven en artistiek directeur van het Leuven...

Malta, Pieter Bergé, reisleider Davidsfonds cultuurreizen, musicoloog Pieter Bergé is hoogleraar musicologie aan de KU Leuven en artistiek directeur van het Leuvense Festival 20/21.

Prakash Goossens is een Belg van Indische origine. Hij werd geadopteerd op de leeftijd v...

Prakash Goossens is een Belg van Indische origine. Hij werd geadopteerd op de leeftijd van 8 jaar en is verder opgegroeid in Turnhout. Hij studeerde Rechten en Internationale Politiek aan de KUBRUSSEL en aan de KULEUVEN.

RÉGINALD MOREELS is chirurg, medeoprichter van de Belgische tak van Artsen zonder Grenzen en oud-mi...

reginald, moreels, réginald, israël,israel, palestina, palestijnse gebieden RÉGINALD MOREELS is chirurg, medeoprichter van de Belgische tak van Artsen zonder Grenzen en oud-minister van Ontwikkelingssamenwerking. Met Palestina heeft hij een band sinds de regeerperiode 1995-1999.

RIK TYRIONS werkte meer dan 25 jaar als radiojournalist bij de VRT. Hij maakte tientalle...

Berlijn & Potsdam, Rik Tyrions, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Rik Tyrions werkte meer dan 25 jaar als radiojournalist bij de VRT.

ROGER DELBAERE is historicus en eredirecteur van het secundair onderwijs en al 35 jaar reisleider va...

Hongarije, reisleider, Chili, Paaseiland, VVL, historicus Hongarije, reisleider, Chili, Paaseiland, VVL, historicus

RONALD SLEDSENS was inspecteur-adviseur voor het departement Onderwijs van de Vlaamse Ov...

theologie, reisleider Ronald Sledsens is directeur van de Onderwijsmediatheek Obed. Hij begeleidde en gidste al tientallen reizen naar Berlijn, Jordanië en de Verenigde Staten.

RONNY DEBAERE won in 2002 de wedstrijd World Wine Taster of the Year. Sinds 1990 verblijft hij...

wijnkenner, sommelier Ronny Debaere won in 2002 de wedstrijd World Wine Taster of the Year. Sinds 1990 verblijft hij jaarlijks in de wijngaarden in Meursault en is een van de kenners van Bourgognewijnen. Hij is bovendien bestuurslid van de Vereniging Vlaamse Sommeliers.

SIGISWALD KUIJKEN studeerde viool aan de conservatoria in Brugge en Brussel. Hij maakte zich vertrou...

Proceno, Bever,Sigiswald Kuijken, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Sigiswald Kuijken studeerde viool aan de conservatoria in Brugge en Brussel.

STEPHAN NEETENS studeerde oude geschiedenis, filosofie en rechten aan de KU Leuven, in Bologna en Si...

neetens, stefan, stephan, netens, georgië, georgie, azerbeidzjan, azerbeidjan, kaukasus Stephan Neetens verdiepte hij zich in het klassiek Armeens en Georgisch, en de studie van de Kaukasische wereld en de relatie met het Byzantijnse Rijk. Hij reisde vanuit die interesses al vaak naar de zuidelijke Kaukasus en Rusland.

TOM SIMONTS studeerde financiële economie en oefent dat vakgebied al meer dan 20 jaar actief uit vo...

KBC, brexit, londen, KBC group TOM SIMONTS is sinds 2017 Senior Financial Economist van KBC Groep. Hij analyseert en becommentarieert de dagdagelijkse financiële actualiteit, is een vaste waarde op Kanaal Z en presenteert vaak voor een breed publiek.

VLADIMIR RONIN is doctor in de geschiedenis en docent Russisch en cultuurgeschiedenis van Rusland aa...

doctor geschiedenis, docent russisch, auteur, vertaler, gids Vladimir Ronin is doctor in de geschiedenis en docent Russisch en cultuurgeschiedenis van Rusland.Hij publiceert over de relaties tussen Russen en Belgen door de eeuwen heen en over actuele aspecten van Rusland. Hij is ook vertaler, gids en spreker

WALDO GEUNS is in binnen- en buitenland actief als pianist, filosoof en musicoloog, 3 discipli...

Pianofestival Luzern, Waldo Geuns, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Waldo Geuns is in binnen- en buitenland actief als pianist, filosoof en musicoloog, 3 disciplines die voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

WALTER VAN STRYDONCK is historicus en was al vroeg gefascineerd door Hellas en maakte in 2014 ...

historicus, Griekenland Walter Van Strydonck is historicus en was al vroeg gefascineerd door Hellas. Zijn interesse gaat in de eerste plaats uit naar de Gouden Eeuw, maar hij wordt ook sterk geboeid door de 19de eeuw en het Griekenland van vandaag.

WIM COUDENYS is doctor in de geschiedenis en doceert Russische en Europese geschiedenis ...

Moskou & de Gouden Ring, Soezdal, Wim Coudenys, reisleider Davidsfonds cultuurreizen Wim Coudenys is doctor in de geschiedenis en doceert Russische en Europese geschiedenis aan de KU Leuven.

WIM MOENS studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en werkte 35 j...

BRS, Rwanda Sinds 1999 is Wim Moens, via BRS, als vrijwilliger actief betrokken bij de begeleiding van microfinancieringsinstellingen in Rwanda. Hij begeleidde voor dezelfde organisatie 10 inleefreizen door Rwanda en sinds 2014 i.s.m. Davidsfonds Cultuurreizen.

WIM VANHOORNE was docent aan de Voorbereidende Divisie van de Koninklijke Militaire School (VD...

docent, Koninklijke Militaire School WIM VANHOORNE was docent aan de Voorbereidende Divisie van de Koninklijke Militaire School. Meer als historicus dan als germanist leidt hij al sinds 2005 elk jaar 1 of meer Davidsfonds Cultuurreizen.

YVES SENDEN, musicus en docent, is licentiaat in de klassieke filologie en doctor in de kunste...

musicus, docent, klassieke filologie, muziekgeschiedenis, muziekfilosofie, Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Koninklijk Conservatorium Gent Yves Senden is een musicus en docent aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen en Gent. Hij doceert o.a. muziekgeschiedenis en muziekfilosofie.

YVONNE VAN EECKHOUTTE is geograaf en natuurgids. Ze doceerde aardrijkskunde in de lerarenopleiding v...

Hurtigrutencruise Yvonne Van Eeckhoutte is geograaf en natuurgids. Ze doceerde aardrijkskunde in de lerarenopleiding van de hogeschool Vives in Brugge.

ZOEK EEN REIS

search