Wedstrijd Davidsfonds Cultuurreizen 

Heb je het afgelopen jaar ook de charme van kaartjes of brieven sturen en ontvangen per post (her)ontdekt? Even niet online, maar echt en tastbaar! Het is een fijne gewoonte die we graag blijven koesteren nu we weer kunnen reizen.  

Ook dit jaar kan je als reiziger deelnemen aan onze wedstrijd en kans maken op enkele mooie prijzen. Deelnemen was nog nooit zo makkelijk, het enige wat je moet doen is ons een kaartje sturen!


Hoe werkt het?

Iedereen die in 2021 op reis vertrekt met Davidsfonds Cultuurreizen (ook op dagreis) krijgt een set van vier postkaartjes. Drie daarvan kan je naar familie en vrienden sturen met een warme groet. Als je het vierde kaartje naar Davidsfonds Cultuurreizen stuurt (ja, wij krijgen ook graag post!) met een belevenis of anekdote vanop reis, maak je kans op een mooie prijs. Om het héél makkelijk te maken zit er bij de set kaartjes al eentje met het adres van Davidsfonds Cultuurreizen op. We delen jullie anekdotes regelmatig in onze publicaties en op sociale media.Wat kan je winnen?

We verzamelen per maand de kaartjes in onze ‘bokaal’. Op de eerste werkdag van elke nieuwe maand trekt een onschuldige hand daaruit een kaartje. Deze maandwinnaar wint een boekenpakket t.w.v. 100 euro. 

Op het kaartje dat je naar Davidsfonds stuurt, staat een schiftingsvraag: hoeveel kaartjes zullen we op 10 januari 2022 in totaal ontvangen hebben? Degene uit alle inzendingen die het dichts bij dat aantal zit, is onze jaarwinnaar en wint de hoofdprijs: een 5-daagse cruise Parijs-Honfleur-Parijs voor 2 personen van Croisi Europe.Lees hier het volledige wedstrijdreglement:  Wedstrijdreglement 2021

ZOEK EEN REIS