chevron_left

Jenny Kimpen wint de fotowedstrijd van 2019!

Vorig jaar organiseerden we met Davidsfonds Cultuurreizen een fotowedstrijd. Elke maand konden reizigers hun 3 favoriete foto's van een Davidsfonds cultuurreis insturen. Uit die inzendingen koos een professionele jury telkens 1 maandwinnaar. Van al die maandwinnaars heeft het publiek nu gestemd op 1 hoofdwinnaar: Jenny Kimpen uit Leuven. Zij was eerder al de maandwinnaar van november en gaat dus nu met de hoofdprijs aan de haal: een 5-daagse cruise voor 2 personen in volpension naar 'Venetië en de lagune'. En dat dankzij de gulle sponsoring van onze partner CroisiEurope!

Jenny wist de jury en daarna het publiek met onderstaande foto te overtuigen. Die nam ze tijdens een Davidsfonds cultuurreis naar Marseille, in de hippe wijk Cours Julien. 


Tweede en derde plaats

De tweede podiumplaats is voor Rita Depestel-Martynowski uit Ekeren. Zij fotografeerde een jong paar in traditionele trouwkledij in Khiva, een prachtig bewaarde stad langs de Zijderoute in Oezbekistan. Zij wint een reischeque van 250 euro. 


De derde plaats is ten slotte voor Jan Liekens uit Boechout. Die ging samen met reisleider Walter Van Strydonck mee op cultuurreis naar de Cycladen. Hij wint een boekenbon van 100 euro. 


Haikuwedstrijd

Dit jaar pakken we uit met een nieuwe formule voor de wedstrijd: een haikuwedstrijd. U kan elke maand uw 3 mooiste haiku's insturen, gebaseerd op een van uw Davidsfonds cultuurreizen. U vindt alle info hier

ZOEK EEN REIS