chevron_left

Kom naar het kennismakingsontbijt in Gent


Reisde u nog nooit met ons en bent u benieuwd naar het soort reizen dat we organiseren? Dan bent u van harte uitgenodigd op een van onze kennismakingsontbijten. U geniet van een lekker en uitgebreid ontbijtbuffet terwijl u kennismaakt met andere geïnteresseerden en enkele reisleiders en medewerkers. Tijdens het ontbijt zijn er korte toelichtingen over de stedenreizen, rondreizen, muziekreizen en cruises door vier verschillende reisleiders. Achteraf heeft u de kans om vragen te stellen. 

Deze formule is ideaal voor u als:

 • u Davidsfonds Cultuurreizen nog niet (goed) kent
 • u benieuwd bent naar het reisaanbod
 • u enkele reisleiders en medewerkers wilt ontmoeten
 • TIP: Bent u een fervente Davidsfonds Cultuurreiziger en wilt u graag een kennis of vriend(in) overtuigen een volgende keer met u mee te gaan? Kom dan samen ontbijten!

Programma

 • 9.30 - 10 uur: onthaal met glaasje cava
 • 10 - 12 uur: ontbijtbuffet met ondertussen korte toelichtingen over de stedenreizen, rondreizen, muziekreizen en cruises door resp. Rik Tyrions, Katelijne Hermans, Waldo Geuns en Karel Peeters
 • 12 - 13 uur: vraag & antwoord bij de vier aanwezige reisleiders, medewerkers van Davidsfonds Cultuurreizen en Omnia Travel (de logistieke partner van Davidsfonds Cultuurreizen)
 • Klik hier voor het Facebookevenement.
 • Komt u liever naar het kennismakingsontbijt op zaterdag 25 januari in Antwerpen? Meer informatie daarover vindt u hier

Praktisch

 • 9.30 - 13 uur op zondag 26 januari 2020 in Novotel Gent Centrum
 • met reisleiders Rik Tyrions, Waldo Geuns, Katelijne Hermans en Karel Peeters
 • 10 euro/p.p. (die u terugkrijgt zodra u een reis boekt, geldig voor nieuwe boekingen vanaf zaterdag 25/01/2020 t.e.m. zondag 29/02/2020)

Bereikbaarheid

Locatie: Novotel Gent Centrum, Hoogpoort 52, 9000 Gent

Openbaar vervoer: Het hotel is bereikbaar met bus 3 vanaf station Gent-Dampoort of met tram 1 vanaf station Gent-Sint-Pieters (richting Evergem/Wondelgem); uitstappen aan halte Korenmarkt.

Per auto: Het hotel ligt in de autovrije zone van Gent en is dus niet bereikbaar met de auto.  U kunt het best parkeren in een van de stadsparkings: Vrijdagmarkt (P1), Belfort (P9) of Sint-Michiels (P7), die zich op loopafstand bevinden. De hotelparking wordt enkel gereserveerd voor personen die er logeren. Klik op 'Download' om een plannetje te downloaden.

Overnachting

Overnacht u vóór het kennismakingsontbijt graag in het hotel? Dat kan! U vindt hier een overzicht van de prijzen & beschikbaarheid.

Wedstrijd

Kom naar het kennismakingsontbijt en win een reis naar Tunesië! Onder alle aanwezigen in Antwerpen en Gent verloten we dankzij de sponsoring van Discover Tunisia, Iberostar Selection Diar El Andalous en Omnia Travel een verblijf van 7 nachten voor 2 personen in vol pension in het 5-sterrenhotel Diar El Andalous in Port El Kantaoui Sousse en een heen- en terugvlucht inclusief transfer (geldig van 1/02 - 15/03/2020 en van 1/11 - 15/12/2020). Voor meer informatie over Tunesië klik hier

Schrijf u in

Het is helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven. De inschrijvingen werden afgesloten op maandag 20 januari om 12 uur. 


ZOEK EEN REIS