chevron_left

Kom naar het kennismakingsontbijt in Antwerpen


Reisde u nog nooit met ons en bent u benieuwd naar het soort reizen dat we organiseren? Dan bent u van harte uitgenodigd op een van onze kennismakingsontbijten. U geniet van een lekker en uitgebreid ontbijtbuffet terwijl u kennismaakt met andere geïnteresseerden en enkele reisleiders en medewerkers. Tijdens het ontbijt zijn er korte toelichtingen over de stedenreizen, rondreizen, muziekreizen en cruises door vier verschillende reisleiders. Achteraf heeft u de kans om vragen te stellen. 

Deze formule is ideaal voor u als:

 • u Davidsfonds Cultuurreizen nog niet (goed) kent
 • u benieuwd bent naar het reisaanbod
 • u enkele reisleiders en medewerkers wilt ontmoeten
 • TIP: Bent u een fervente Davidsfonds Cultuurreiziger en wilt u graag een kennis of vriend(in) overtuigen een volgende keer met u mee te gaan? Kom dan samen ontbijten!

Programma

 • 9.30 - 10 uur: onthaal met glaasje cava
 • 10 - 12 uur: ontbijtbuffet met ondertussen korte toelichtingen over de stedenreizen, rondreizen, muziekreizen en cruises door resp. Luc Verhuyck, Els Swinnen, Prakash Goossens en Mia Doornaert
 • 12 - 13 uur: vraag & antwoord bij de vier aanwezige reisleiders, medewerkers van Davidsfonds Cultuurreizen en Omnia Travel (de logistieke partner van Davidsfonds Cultuurreizen)
 • Klik hier voor het Facebookevenement.
 • Komt u liever naar het kennismakingsontbijt op zondag 26 januari in Gent? Meer informatie daarover vindt u hier. 

Praktisch

 • 9.30 - 13 uur op zaterdag 25 januari 2020 in Park Inn by Radisson Antwerp Berchem
 • met reisleiders Luc Verhuyck, Els Swinnen, Prakash Goossens en Wim Vanhoorne (hij vervangt Mia Doornaert)
 • 10 euro/p.p. (die u terugkrijgt zodra u een reis boekt, geldig voor nieuwe boekingen vanaf zaterdag 25/01/2020 t.e.m. zondag 29/02/2020)

Bereikbaarheid

Locatie: Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, Borsbeeksebrug 34, 2600 Antwerpen

Per trein: Het hotel Park Inn by Radisson Antwerp Berchem bevindt zich op 5 minuten wandelafstand van het station Antwerpen-Berchem. U gaat door de vooringang van het station (de kant van het Burgemeester Edgar Ryckaertsplein) naar buiten en neemt dan aan uw rechterkant de voetgangersbrug over de Singel. De ingang van het hotel ligt naast de voetgangersbrug, aan uw rechterkant. 

Per auto: Er is een ondergrondse parking waarvoor u het voorkeurtarief van € 5 voor een hele dag betaalt. Wanneer u de parking binnenrijdt, krijgt u een parkingticket dat gevalideerd moet worden voordat u opnieuw buitenrijdt. Om van het kortingstarief te kunnen genieten moet u betalen aan de receptie van het hotel. 

U kunt de ondergrondse parking als volgt bereiken: vanaf de achterkant van het station van Berchem (kruispunt Binnensingel & Posthofbrug) gaat u onder de brug door (onder het spoor) tot aan de lichten van Post X. Daar gaat u naar rechts (Borsbeeksebrug) en direct opnieuw rechts. Kies in de parking niveau - 2 met signalisatie 'Park Inn/Lidl'.

Overnachting

Overnacht u vóór het kennismakingsontbijt graag in het hotel? Dat kan! U geniet van het voorkeurstarief voor een overnachting. Met de code ‘Davidsfonds’ krijgt u 10% korting op de BAR (best available rate) van de dag. U kunt een hotelkamer met korting boeken per telefoon 03 432 77 00 of per mail (info.berchem@parkinn.com).

Schrijf u in

Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. De inschrijvingen werden afgesloten op maandag 20 januari om 12 uur.

Wedstrijd

Kom naar het kennismakingsontbijt en win een reis naar Tunesië! Onder alle aanwezigen in Antwerpen en Gent verloten we dankzij de sponsoring van Discover Tunisia, Iberostar Selection Diar El Andalous en Omnia Travel een verblijf van 7 nachten voor 2 personen in vol pension in het 5-sterrenhotel Diar El Andalous in Port El Kantaoui Sousse en een heen- en terugvlucht inclusief transfer (geldig van 1/02 - 15/03/2020 en van 1/11 - 15/12/2020). Voor meer informatie over Tunesië klik hierZOEK EEN REIS