chevron_left

Vier Pasen eens wat verder van huis

Het einde van het jaar staat voor de deur en dat betekent dat u misschien al aan uw vakantie in 2020 denkt. Waarom viert u Pasen eens niet in het buitenland? Davidsfonds Cultuurreizen heeft alvast een mooi aanbod in petto voor u!

Ervaar het paasfeest in Moskou 

Olga Novitskaja neemt u mee naar het paasfeest in de Russisch-orthodoxe kerk in Moskou. Laat u meeslepen door de liturgische gezangen tijdens de ceremonie. En ontdek daarnaast de pracht en praal van Moskou als stad: het Kremlin, de kathedralen en het Poesjkinmuseum. Russische cultuur op zijn paasbest!

Bekijk het reisprogramma

Vier Pasen in de mooiste stad van Rusland 

Reisleider Vladimir Ronin leert u alles over Sint-Petersburg, een mooie stad met een dramatische geschiedenis. Struin door de historische stadskern, bewonder het Catharinapaleis en geniet van een balletvoorstelling, opera of concert. De laatste avond woont u de paasviering bij in een van de meest interessante kerken. 

Ontdek Sint-Petersburg

Beleef de Goede Week in Corfu 

De Goede Week in Corfu, dat zijn tientallen processies met treurmuziek, kruikenwerpen op de Esplanade en een kaarsenprocessie met vuurwerk. Laat u mee op sleeptouw nemen door Walter Van Strydonck en geniet van deze mooie Griekse tradities. 

Lees meer over deze reis

Reis met Pasen naar de wieg van onze beschaving 

Een fascinerend bergachtig landschap, iconische rotskerken en oude cultuur: dat is Ethiopië. Seppe Deckers gaat samen met u op zoek naar de Bijbelse iconen zoals de Ark des Verbonds en koning Balthazar. Vier Pasen eens anders dan anders! 

Ontdek Ethiopië

Geniet van paasmuziek in Krakau 

Yves Senden neemt u graag mee naar het Miseria Paschalia Festival in Krakau, een begrip in de wereld van de oude muziek. En dat in een uniek decor: een zoutmijn. Geniet, ontdek en verwonder u over de muziek, de stad en de rijke geschiedenis.

Bekijk het programma


Gaat u liever nog ergens anders op reis? Blader dan nu door onze nieuwe reisbrochure
ZOEK EEN REIS