chevron_left

Winnaars fotowedstrijd bekend

De winnaars van de fotowedstrijd 2018 van Davidsfonds Cultuurreizen zijn bekend! Na een publieke stemronde online en tijdens het Reisevenement op zaterdag 19 januari werden de winnaars bepaald.

Eerste plaats


Johan Bossier wint met de foto die hij nam tijdens een Davidsfonds Cultuurreis naar Apulië met Christian Laes de eerste prijs!

Hij wint een reis naar Malta voor 2 personen, inclusief vluchten en verblijf in een vijfsterrenhotel. Met dank aan de gulle sponsors Toerisme Malta en Air Malta.

Tweede plaats

Jenny Kimpen wint met deze foto die ze maakte tijdens een cultuurreis naar Turijn met Hilde Sels en Jozef Schildermans de tweede prijs. Dat is een reischeque t.w.v. € 250!

Derde plaats


Willy Vandergunst wint met deze foto die hij nam tijdens een cultuurreis naar het Zuid-Franse katharenland met Jan Goossens de derde prijs. Die is goed voor een Davidsfonds boekenpakket t.w.v. € 100.

Maak zelf kans op een mooie prijs en doe mee aan de fotowedstrijd! Stuur nu uw foto's in van een Davidsfonds Cultuurreis. Dat kan hier

In 2019 maakt u elke maand kans op een reischeque t.w.v. € 100. En de 3 beste fotografen van het jaar winnen een cruise van CroisiEurope, een reischeque t.w.v. € 250 en een boekenpakket!

ZOEK EEN REIS