Doe mee aan de fotowedstrijd en win een reis

Maakt u foto’s op reis en bent u daar best tevreden van? Dan willen wij die ook weleens zien! Bovendien maakt u met onze fotowedstrijd kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het?

Die foto’s moeten niet van uw laatste cultuurreis zijn, noch van een reis tijdens dit jaar. U kunt wel maar één keer meedoen met foto’s van één reis.

Dat betekent dat u kunt meedoen:

  • met foto’s van een Davidsfonds Cultuurreis van 2003 tot 2019
  • met maximaal 3 foto’s van één bepaalde Davidsfonds Cultuurreis. U kiest dus zelf per reis de (maximaal) 3 beste foto’s uit
  • zoveel keer als het aantal Davidsfonds Cultuurreizen dat u maakte, zowel dagreizen, rondreizen als cruises

Dat betekent dat u niet kunt meedoen:

  • met foto’s van een cultuurreis die u zelf organiseerde of met een andere reisorganisatie maakte
  • met foto’s van een cultuurreis waarvan u eerder al foto’s instuurde
  • meer dan één keer per maand of met meer dan 3 foto’s
Voorbeeld: u hebt pas de fotowedstrijd van Davidsfonds Cultuurreizen ontdekt en maakte al 3 reizen mee. U kunt in september meedoen met de max. 3 mooiste foto’s van uw eerste reis, in oktober met de max. 3 mooiste foto’s van uw tweede reis en in november met de max. 3 mooiste foto’s van uw derde reis. Of in een andere volgorde, uw deelname hoeft niet chronologisch te zijn.

U kunt met verschillende soorten foto’s meedoen, zolang de foto’s maar zijn genomen tijdens een Davidsfonds Cultuurreis. Een landschap, een gebouw, een portret … En uiteraard bent u de fotograaf en heeft u bij een portret op voorhand toestemming gevraagd aan de geportretteerde. Vermeld bij de foto’ s die u uploadt ook zeker tijdens welke reis ze genomen zijn!

Waarom meedoen?

Als u meedoet met de fotowedstrijd van Davidsfonds Cultuurreizen deelt u uw mooiste reiservaringen met andere reizigers. Dat is op zich al een goede reden!

Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. Zo kiest een jury elke maand een ‘Foto van de maand, goed voor een reischeque van € 100. Die kunt u meteen gebruiken voor uw volgende cultuurreis!

Voorbeeld: als u in september 2018 een foto uploadt van een Davidsfonds Cultuurreis die u in juli 2016 maakte, sleept uw foto misschien wel de titel ‘Foto van de maand september’ in de wacht.

Daarnaast maakt elke maandwinnaar kans op de hoofdprijs. Dat is in 2019 de 5-daagse cruise ’Venetië en de lagune’ van CroisiEurope voor 2 personen in volpension t.w.v. € 1278 (exclusief carnavalsperiode, vluchten en transfers niet inbegrepen)!. Ook voor de tweede en de derde plaats zijn er mooie prijzen: een reischeque van € 250 en een boekenpakket van € 100.

De hoofdprijs gaat naar de foto die het meeste stemmen behaalt tijdens de stemronde die in de aanloop van het Reisevenement wordt georganiseerd. 

 Upload hier UW foto’s

Deze foto’s dingen alvast mee naar Foto van het jaar 2019:


ZOEK EEN REIS