zoom_out_map chevron_left chevron_right

Parma
arrow_forward -
arrow_back

assignment_ind Reisleider: Jan Dewilde Inschrijven is niet meer mogelijk

De reis zal doorgaan in september - oktober 2023. Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je vrijblijvend een mailtje van zodra de data en de prijs gekend zijn en de reis geboekt kan worden.


Het Verdi Festival speelt zich af in en rond Parma, waar Giuseppe Verdi werd geboren, zijn muziekopleiding kreeg en het grootste deel van zijn leven doorbracht. Deze prachtige streek in Noord-Italië vormt de mise-en-scène voor een smakelijke reis, waarbij je niet alleen smult van opera’s van de gevierde componist, maar ook van exquise pasta’s, parmaham en balsamico. 


Je verblijft in Parma waar het historisch centrum het ontdekken waard is. Een dag staat in het teken van de plaatsen die een grote rol speelden in Verdi’s leven. In Le Roncole staat zijn geboortehuis. Verdi groeide op in Busseto en kreeg er zijn eerste muzieklessen. Je bezoekt het Casa Barezzi, ooit eigendom van zijn schoonvader Antonio Barezzi, en het Museo Nazionale Giuseppe Verdi. In Modena neem je een kijkje in het huismuseum van tenor Luciano Pavarotti en proef je traditionele balsamicoazijn. Dagprogramma

U kan het dagprogramma bekijken in lijst- of in kaartweergave. Verander de schuifregelaar voor een andere weergave.


Reisinformatie

  • arrow_drop_down Prijzen
    • Raadpleeg voor de reisdata en de prijs de website vanaf eind januari of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
  • arrow_drop_down Inbegrepen
    • Raadpleeg voor de reisdata en de prijs de website vanaf eind januari of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

ZOEK EEN REIS

search print
chevron_left