chevron_left

Op Davidsfonds Cultuurreis heb je fijne babbels met je reisgenoten. Je reisleider is een krak in zijn/haar vakgebied en brengt je naar de meest unieke plekjes. Je ontmoet locals en ontdekt hoe plaatsen en culturen echt zijn. En omdat duurzaamheid voor ons geen hol begrip is, compenseren we al onze vluchten. 

Je kan verschillende reizen maken met wijnkenner Gido Van Imschoot als reisleider. We lijsten de wijnreizen uit ons aanbod voor je op. 

Bordeaux 

Tijdens deze wijnreis brengt Gido je naar de belangrijkste wijngebieden van Bordeaux: van St. Émilion tot de Médoc en van Sauternes tot Pessac-Léognan. Natuurlijk is er tijd om de fijnste wijnen te proeven in de grand cru kastelen en ook een bezoek aan de stad Bordeaux ontbreekt niet. 

Ontdek het programma: 15 - 20 november 2021


De Elzas

Maak kennis met de vele druivenrassen en talrijke bodemtypes van de Elzas en ontmoet de kruim van de wijnbouw. Je komt ook meer te weten over deze regio, die doorheen de eeuwen meerdere keren als pasmunt diende tussen Frankrijk en Duitsland. Voor deze reis krijgt Gido het gezelschap van Ronny Debaere als reisleider.

Ontdek het programma: 8 - 12 november 2021


Vlaamse wijnbouwers - Volzet

Wie zegt dat lekkere wijn uit het buitenland moet komen? De Belgische wijngeschiedenis gaat meer dan 1.000 jaar terug! Tijdens deze daguitstap bezoek je drie wijndomeinen: van gevestigde waarde tot talentvolle nieuwkomer!


Ontdek het programma: 28 augustus 2021 (volzet)


Blijf op de hoogte

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief en krijg altijd het laatste nieuws over ons aanbod in je mailbox. 

ZOEK EEN REIS