chevron_left

Kies de haiku van het jaar

In 2020 daagden we onze reizigers uit om een haiku te schrijven over een reisherinnering aan een Davidsfonds Cultuurreis. Door de coronacrisis waren ook haiku's over de impact van het coronavirus op uw leven toegelaten.

Elke maand selecteerde een nauwkeurig samengestelde jury een maandwinnaar. Elke maandwinnaar ontving een reischeque t.w.v. €100 voor een volgende Davidsfonds Cultuurreis. 

Maar daar stopt het niet. De tijd is nu aangebroken om uit de twaalf maandwinnaars een hoofdwinnaar te kiezen. Naast de eervolle titel van haiku van het jaar 2020, is er ook een mooie hoofdprijs verbonden aan de eerste plaats. 

De hoofdwinnaar wint een all-in cruise van 5 dagen op de Rhône en de Saône voor 2 personen (vluchten en transfers niet inbegrepen), met dank aan de gulle sponsor CroisiEurope. 

De tweede prijs voor haiku van het jaar is een reischeque t.w.v. €250. 

De derde prijs voor haiku van het jaar is een boekenpakket t.w.v. €100. 

Stem hier mee!


 Het stemmen is afgelopen. We maken binnenkort de winnaars bekend.

Waarom zou je dat doen? Op de eerste plaats om ervoor te zorgen dat je favoriete haiku wint, maar we geven ook een boekenpakket van 100 euro weg tussen de stemmers. Dus stemmen maar!

Reisaanbod zomer, najaar en eindejaar 2021

Na het lezen van de haiku's zin gekregen om zelf op reis te vertrekken? Eind februari 2021 verschijnt onze brochure met de reizen voor zomer, najaar en eindejaar 2021. Wil je graag een papieren exemplaar in de bus krijgen? Reserveer dan hier gratis je exemplaar.*

Liever een elektronische versie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een update over ons reisaanbod.

*Wie de brochure 2020 en de smaakmaker voorjaar 2021 met de post heeft ontvangen, krijgt automatisch de nieuwe reisbrochure in de brievenbus en hoeft geen aanvraag te doen. 


ZOEK EEN REIS