chevron_left

Reizen geannuleerd tot en met 30 juni 2021

Davidsfonds Cultuurreizen heeft samen met logistieke partner Omnia Travel  beslist om al de reizen tot en met eind juni 2021 te annuleren. Je veilig en comfortabel op reis sturen staat voor ons voorop. En het wordt steeds duidelijker dat we dat de komende maanden niet kunnen garanderen. We nemen deze beslissing met pijn in ons reishart, maar hopen hiermee duidelijkheid en zekerheid te bieden. 

Voor reizigers met een boeking tot en met eind juni: je zal in de komende dagen/weken gecontacteerd worden door het team van Omnia Travel. We vragen wel om even geduld te hebben tot zij jou contacteren, aangezien zij aan een lagere bezetting werken. Ze zullen je al de nodige informatie geven over terugbetalingen en voor sommige reizen zal een omboeking naar een nieuwe datum mogelijk zijn indien je dat wenst. 

Reizen vanaf 1 juli 2021: die gaan momenteel door zoals gepland. Op deze website vind je onder 'Aanbod'  bij 'Bestemmingen' een actueel overzicht van de reizen die voorlopig wel doorgaan. Als de reizen niet meer te boeken zijn, betekent dat dat deze reizen volzet zijn. 


Reisaanbod zomer, najaar en eindejaar 2021

Tot daar het slechte nieuws. Het goede nieuws? We proberen zo veel mogelijk van de geannuleerde reizen voorjaar 2021 te verzetten naar zomer en najaar 2021, waar de reisvooruitzichten veel gunstiger zijn. Die reizen komen extra bij het aanbod voor zomer, najaar en eindejaar 2021 dat we nu al aan het uitwerken zijn, zodat we je begin maart een brochure boordevol reisinspiratie kunnen aanbieden. Uitstel is wat ons betreft dus zeker geen afstel!

De brochure met aanbod zomer, najaar en eindejaar 2021 zal eind februari/begin maart bij je in de bus vallen. Boeken van de reizen kan vanaf 1 maart 2021 (online, via mail en telefoon). Wie de brochure 2020 en de smaakmaker voorjaar 2021 met de post heeft ontvangen, krijgt automatisch de nieuwe reisbrochure in de brievenbus. Krijg je onze brochures nog niet met de post, reserveer alvast je papieren exemplaar. De brochure zal natuurlijk ook digitaal beschikbaar zijn op deze website. 

ZOEK EEN REIS