chevron_left

De vrijdag wijnreviews van Gido Van Imschoot

Gido Van Imschoot heeft een goed voornemen gemaakt voor 2021. Hij neemt wekelijks drie wijnen onder de loep en deelt zijn bevindingen op zijn website en via Facebook. Elke vrijdag krijg je drie besprekingen, kort, bondig en accuraat. Ontdekkingen en gevestigde waarden, mousserend en stil, uit heel de wijde wijnwereld. Proeven met verschillende glazen, temperatuur, gekarafeerd of niet …


Volg Gido op Facebook of lees de vrijdagreviews op zijn website.

Op wijnreis met Gido

Reis van 12 tot 17 juli 2021 met Gido naar Oostenrijk. Je proeft de authentieke druiven van Oostenrijk, ontmoet topwijnbouwers en geniet van de plaatselijke gastronomie. Je verblijft in Eisenstadt, waar Haydn woonde en muziek schreef en ervaart een opera in een oude Romeinse steengroeve.

Bekijk het volledige reisprogramma

 


Van 15 tot 20 november 2021 kan je met Gido Van Imschoot & Ronny Debaere naar Bordeaux reizen. Deze wijnreis brengt je naar de belangrijkste wijngebieden van Bordeaux: van St. Émilion tot de Médoc en van Sauternes tot Pessac-Léognan. Natuurlijk is er tijd om de fijnste wijnen te proeven en ontbreekt een bezoek aan de stad Bordeaux niet.

Meer info over deze reis volgt eind februari 2021.

ZOEK EEN REIS