chevron_left

Kijk jij tijdens deze koude dagen ook zo uit naar de lente en het moment dat de natuur weer tot leven komt? Dan zijn deze tuinreizen misschien wel iets voor jou! 

Flaneren door de tuinen van Parijs 

Paul Geerts neemt je van 9 tot 12 juni 2021 mee naar Parijs. Je flaneert door het oude Parijs op zoek naar groene pareltjes en maakt kennis met de nieuwste (tuin)architectuur op de meest onverwachte plekken: een afgedankte spoorwegbedding, de kades van de Seine, de vroegere Hallen …

Ontdek deze tuinreis 
Wegdromen bij de kastelen en tuinen van Kent & Sussex 

Met tuinarchitect Paul Janssen kan je op ontdekking in ‘de tuin van Engeland’, ook deze reis loopt van 9 tot 12 juni 2021. Gedurende eeuwen bouwde de Britse adel de meest prestigieuze landhuizen en kastelen met een rijke historiek. De bijbehorende tuinen zijn een streling voor je zintuigen en zetten aan tot dagdromen. Waar blijft die mister Darcy?

Ontwaak uit je winterslaap met deze tuinreis 

Nieuw reisaanbod zomer, najaar en eindejaar 2021

Eind februari 2021 verschijnt onze brochure met de reizen voor zomer, najaar en eindejaar 2021. Wil je graag een papieren exemplaar in de bus krijgen? Reserveer dan hier gratis je exemplaar.

Liever een elektronische versie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een update over ons reisaanbod.

 

ZOEK EEN REIS