chevron_left

Heeft het coronavirus een impact op Davidsfonds Cultuurreizen? 

update 17 juni

Samen met het Omnia Travel team doen wij het nodige om de impact van het coronavirus voor ieder van u tot een minimum te beperken. Intussen is er een duidelijke verbetering van de situatie en gaan veel grenzen terug open voor toerisme.

Alle Davidsfonds Cultuurreizen met vertrek van 14 maart tot 15 augustus 2020 (en enkele andere, vooral buiten Europa) werden al uitgesteld of geannuleerd. De reizigers van die reizen zijn daar persoonlijk over geïnformeerd.

De veiligheidsraad besliste dat we vanaf 15 juni weer mogen reizen naar het buitenland. Ook bij Davidsfonds Cultuurreizen pikken we stilaan de draad weer op. U vindt dan ook een overzicht van onze buitenlandse reizen op onze website, die zoals de situatie nu is, zullen doorgaan. Er zijn er nog enkele plaatsen vrij, dus snel boeken is de boodschap! En dan kan u alvast beginnen wegdromen ...

Daarnaast stellen we ook graag ons nieuwe binnenlands aanbod aan u voor. Want samen cultuur beleven kan ook op reis in eigen land.

Reizen doen we natuurlijk met de nodige aandacht voor veiligheid: comfortabel en gerust op reis! Het centraal aanspreekpunt bij Omnia Travel staat klaar voor iedereen die nog verdere vragen heeft.


Nuttig om te weten:

  • - Voor de meeste reizen die na 15 augustus vertrekken, verandert er voorlopig dus niets: uw geplande reis gaat door tenzij u door Omnia Travel gecontacteerd wordt over een verschuiving van datum. Alle voorreisvergaderingen zijn voorlopig opgeschort. Alle contractuele verbintenissen blijven van toepassing. Dat betekent dat zolang de reis niet afgelast wordt, u het saldo betaalt op de voorziene vervaldag.
  • - Het centraal aanspreekpunt bij Omnia Travel staat klaar voor iedereen die nog verdere vragen heeft.

Contactgegevens centraal aanspreekpunt Omnia Travel:

Tel: 016 24 38 38
Mail: cultuurreizen@omniatravel.be 

Via de website van Omnia Travel vindt u heel wat interessant links met up-to-date info over het virus.
ZOEK EEN REIS