chevron_left

Heeft het coronavirus een impact op Davidsfonds Cultuurreizen? 

De situatie en de geldende coronamaatregelen kunnen snel veranderen en dat vraagt een continue opvolging. Davidsfonds Cultuurreizen en Omnia Travel beslissen samen ten laatste 10 kalenderdagen vóór de afreisdatum of een cultuurreis al dan niet kan doorgaan. Als de situatie net voor vertrek of tijdens de reis ernstig wijzigt, dan is het onze verantwoordelijkheid om je op de hoogte te brengen en de nodige maatregelen te nemen.

Bij die beslissing staat de veiligheid van de reizigers steeds voorop. We volgen strikt de adviezen van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en de geldende coronamaatregelen in het betreffende land.  Als er een negatief reisadvies geldt voor de regio waar je naartoe reist, zullen wij de reis annuleren. Ook als ter plaatse wordt gevraagd dat de reizigers eerst in quarantaine gaan (dat geldt niet als reizigers met een Europees coronacertificaat wel vrij mogen reizen), zullen we de reis niet laten doorgaan.

Met onze partners ter plaatse wordt gekeken of het programma naar behoren kan uitgevoerd worden, maken we duidelijke afspraken met de hotels en restaurants ... Vanaf het moment dat we beslissen om een reis te laten doorgaan kan je er op vertrouwen dat je, natuurlijk met in achtneming van de coronamaatregelen, veilig en comfortabel kan genieten van jouw reis.

Voor de meest actuele informatie en reisadviezen kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.


Vrij en veilig reizen

Op de website van onze logistieke partner Omnia Travel vind je de nodige informatie over het Europees coronacertificaat, waar je moet op letten als je op reis vertrekt en terugkeert.

Reis je met Davidsfonds Cultuurreizen dan krijg je enkele weken voor vertrek de nodige informatie over de geldende coronamaatregelen in het land waar je naartoe reist, welke documenten je nodig hebt om te reizen en hoe die aan te vragen. 


Het centraal aanspreekpunt bij Omnia Travel staat klaar voor iedereen die nog verdere vragen heeft.

Contactgegevens centraal aanspreekpunt Omnia Travel

Tel: 016 24 38 38
Mail: cultuurreizen@omniatravel.be 

Via de website van Omnia Travel vind je heel wat interessante links met up-to-date info over het virus.
ZOEK EEN REIS