chevron_left

Heeft het Coronavirus een impact op Davidsfonds Cultuurreizen?

update 27 maart 2020 18u

Sinds enige tijd houdt het coronavirus ons allen in haar greep. Het is een situatie waar ieder van ons mee geconfronteerd wordt. Bij Davidsfonds Cultuurreizen en onze technische partner Omnia Travel primeren de gezondheid en de veiligheid van al onze klanten. We hopen oprecht dat u persoonlijk, in uw thuissituatie en professioneel zo veel mogelijk gespaard mag blijven.

Samen met het Omnia Travel team doen wij het nodige om de impact voor ieder van u tot een minimum te beperken. 

 Belgen mogen het land niet meer uit, luchtvaartmaatschappijen vliegen (bijna) niet meer, hotels worden gesloten. Dat kan jammer genoeg ook gevolgen voor uw geplande reis. Om de impact op onze economie te beperken heeft de overheid een resem maatregelen doorgevoerd. Want de strenge maatregelen om het coronavirus in te dijken, hebben uiteraard gevolgen voor heel wat sectoren. Eén daarvan is de reiswereld.

Alle Davidsfonds Cultuurreizen met vertrek van 14 maart t.e.m. 1 mei 2020 (en enkele andere) zijn uitgesteld of geannuleerd. De reizigers van deze reizen worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Wat houdt dat in voor u als reiziger? Indien uw reis wordt geannuleerd, zal u een reisvoucher ontvangen. Deze voucher geeft u het recht om binnen de 12 maanden een nieuwe Davidsfonds cultuurreis te boeken. De effectieve reisdata mogen buiten deze periode vallen.


Nuttig om te weten:

  • - Voor de meeste reizen die na 1 mei vertrekken, verandert er voorlopig dus niets: uw geplande reis gaat door tenzij u door Omnia Travel gecontacteerd wordt over een verschuiving van datum. Als er een voorreisvergadering is voorzien in de periode van 14 maart tot 1 mei 2020 zal die worden uitgesteld, u krijgt daarover persoonlijk alle informatie. Voorreisvergaderingen en reizen die gepland zijn na 1 mei 2020, blijven gepland  en alle contractuele verbintenissen blijven van toepassing. Dat betekent dat zolang de reis niet afgelast wordt, u het saldo betaalt op de voorziene vervaldag.
  • - Het centraal aanspreekpunt bij Omnia Travel staat klaar voor iedereen die nog verdere vragen heeft.

Contactgegevens centraal aanspreekpunt Omnia Travel:

Tel: 016 24 38 38
Mail: cultuurreizen@omniatravel.be 

Via de website van Omnia Travel vindt u heel wat interessant links met up-to-date info over het virus.
ZOEK EEN REIS