chevron_left

Eerste editie kennismakingsontbijten zijn een succes

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari organiseerden we onze eerste kennismakingsontbijten in Antwerpen en Gent. De bedoeling: iedereen die Davidsfonds Cultuurreizen niet kent, laten kennismaken met ons aanbod tijdens een lekker ontbijt. En dat is gelukt: beide edities waren volzet!

Antwerpen

Het eerste kennismakingsontbijt vond plaats in het Park Inn by Radisson-hotel in Antwerpen Berchem. Meer dan 85 aanwezigen kregen van 4 verschillende reisleiders meer uitleg over de reisformules van Davidsfonds Cultuurreizen:

- Luc Verhuyck over de Stedenreizen

- Prakash Goossens over de Rondreizen

- Els Swinnen over de Muziekreizen

- Wim Hoornaert over de Cruises

Gent

Daarna was het de beurt aan Gent. Ook daar vonden meer dan 85 mensen de weg naar het Novotel Gent Centrum voor 4 uiteenzettingen:

- Karel Peeters over de Cruises

- Rik Tyrions over de Stedenreizen

- Katelijne Hermans over de Rondreizen

- Waldo Geuns over de Muziekreizen

Winnaars

De geïnteresseerde cultuurreizigers konden niet alleen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, ze maakten ook kans op een reischeque van 100 euro en een reis naar Tunesië voor 2 personen.

Anita Demeyere en Dirk Debuysere gingen elk aan de haal met een reischeque van 100 euro. Maar de hoofdprijs was voor Ann Van Hoof. Zij wint een reis van 7 overnachtingen/8 dagen voor 2 personen naar Tunesië. En dat dankzij de gulle sponsoring van Inspiring Tunesia, Iberostar Selection Diar El Andalous en Omnia Travel. 
Terugblik

Nieuwsgierig naar hoe zo'n ontbijt eraan toe gaat? Of was u er zelf bij en wil u even terugblikken? Blader dan door het foto-album!

ZOEK EEN REIS