chevron_left

Stem voor de fotowedstrijd 2019


Nu ook de Foto van de Maand december werd gekozen zijn ze allemaal bekend: de mooiste foto's gemaakt tijdens een Davidsfonds Cultuurreis, die onze jury de afgelopen maanden heeft uitgekozen.

Nu is het uw beurt! Welke foto verdient de prijs voor Foto van het Jaar 2019? Breng uw stem uit en maak zelf kans op een Davidsfonds boekenpakket t.w.v. € 250! Breng ook gerust uw Facebookvrienden op de hoogte van uw keuze en roep hen op om mee te stemmen!

U kunt eenmaal online stemmen en dat tot en met 31 januari 2020. Dubbele stemmen tellen allebei niet mee. De foto met het meeste stemmen is de jaarwinnaar. Die wint de 5-daagse cruise 'Venetië en de lagune' van CroisiEurope voor 2 personen in volpension t.w.v. € 1278 (exclusief carnavalsperiode, vluchten en transfers niet inbegrepen)! Meer informatie vindt u hier.

Ook voor de tweede en de derde plaats zijn er mooie prijzen: een reischeque van € 250 en een boekenpakket van € 100.

Wilt u ook zo'n mooie prijs winnen? Doe dan dit jaar mee aan de haikuwedstrijd. Laat u inspireren door een reiservaring, schrijf een haiku en misschien wint u wel een 5-daagse cruise voor 2 personen op de Rhône en de Saône van CroisiEurope! Meer info over de haikuwedstrijd vindt u hier.

Klik hier om te stemmen.


ZOEK EEN REIS