chevron_left

Trouwe reizigers in de watten

Wist u dat Davidsfonds Cultuurreizen trouwe reizigers beloont? Daarom nodigen we iedereen die al 10 reizen met ons maakte af en toe uit voor een exclusief evenement. Deze keer was dat een brunch en privérondleiding door de tijdelijke expo ‘Cool Japan’ in het MAS in Antwerpen.

Donderdag 14 november stonden zo’n 30 trouwe reizigers centraal. We ontvingen hen ’s morgens in Café STORM op de benedenverdieping van het MAS | Museum aan de Stroom in Antwerpen. Directeur Johan Smeuninx en een glaasje cava stonden voor hen klaar. Waarop we daarna gezellig samen aan tafel schoven.


Na een lekkere brunch vertrok de groep met een privégids naar de tijdelijke expo ‘Cool Japan’. Die tentoonstelling neemt u mee in de wereldwijde fascinatie voor de Japanse beeldcultuur. U ontdekt er hoe zowel de oude als de hedendaagse Japanse beeldcultuur nog altijd hun invloed uitoefenen. En wat de achterliggende boodschap van de verschillende kunstenaars is. 

De expo ‘Cool Japan’ loopt nog tot 19 april 2020. Met de Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 2 euro korting per persoon (max. 2 personen per Davidsfonds Cultuurkaart). 


Trouwe reiziger? Inderdaad! Als u 10 of meer Davidsfonds Cultuurreizen meemaakt, bent u trouwe reiziger. Dan geniet u van heel wat extra voordelen:

  • 1. Elke brochure in avant-première en voorrang bij het boeken
  • 2. Een cadeau als u naar het Reisevenement komt
  • 3. Enkele keren per jaar een uitnodiging voor een exclusief evenement voor trouwe reizigers

ZOEK EEN REIS