chevron_left

WEDSTRIJDREGLEMENT 2021 DAVIDSFONDS CULTUURREIZEN 

Organisator

Davidsfonds vzw, met maatschappelijke zetel in Quinten Metsysplein 12, 3000 Leuven. Davidsfonds stelt dit reglement ter beschikking via www.cultuurreizen.be.

Algemene bepalingen

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer de volledige inhoud van dit reglement. Inzendingen die niet voldoen aan de onderstaande voorwaarden worden uitgesloten. 

Wie kan deelnemen?

  • Deelnemers moeten minimum 18 jaar zijn en wonen in België of Nederland. 
  • Deelnemers hebben gereisd met Davidsfonds Cultuurreizen in 2021. Eén deelname per persoon per gemaakte reis in 2021. 
  • Werknemers van Davidsfonds vzw of Omnia Travel N.V. mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
  • Deelnemers bezorgen hun postkaartje via de post aan Davidsfonds, Sluisstraat 79/03.01, 3000 Leuven, België. Inzendingen via e-mail zijn niet geldig. 

Hoe deelnemen?

  • Iedereen die in 2021 op reis vertrekt met Davidsfonds Cultuurreizen (ook op dagreis) krijgt een set van vier postkaartjes. Drie daarvan zijn bedoeld om naar familie en vrienden te sturen. Je neemt deel aan de wedstrijd door het vierde kaartje, al geadresseerd aan Davidsfonds, op te sturen met de post (vanuit het land waarheen je reist of vanuit België) naar Davidsfonds. Wie een kaartje stuurt met een anekdote of gebeurtenis vanop reis,  maakt kans op de maandprijs. Wie ook de schiftingsvraag invult, maakt daarboven kans om de jaarprijs te winnen. 

Wie wint?

We verzamelen per maand de kaartjes (tot en met de laatste werkdag van de maand). Op de eerste werkdag van elke nieuwe maand trekt een onschuldige hand daaruit een kaartje. Voor de maand december 2021, zal de trekking uitzonderlijk gebeuren op 10 januari 2022 en worden kaartjes meegeteld die we ontvangen tot en met 7 januari 2022.  

Om de jaarwinnaar te bepalen wordt gekeken naar alle inzendingen (ook de maandwinnaars maken kans op de jaarprijs) en de inzending die het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit (hoeveel kaartjes zullen we op 10 januari 2022 in totaal ontvangen hebben?), wint de jaarprijs. Bij een ex aequo trekt een onschuldige hand het winnende kaartje.

Als er een maand geen postkaartjes werden ingestuurd, wordt er geen maandwinnaar getrokken. 

De prijzen

  • De maandprijs is een boekenpakket t.w.v. €100, te kiezen uit het boekenaanbod van Davidsfonds vzw.  
  • De jaarprijs is een een 5-daagse cruise Parijs-Honfleur-Parijs voor 2 personen van Croisi Europe; volpension en klassiek excursiepakket inbegrepen; transport naar Parijs en transfers niet inbegrepen. Met dank aan de gulle sponsor CroisiEurope. 

Andere voorwaarden

De ingezonden reisverhalen en anekdotes kunnen door Davidsfonds gebruikt worden voor publicaties en promotiedoeleinden, zowel online als offline en zonder dat hiervoor enige extra toestemming of vergoeding verschuldigd is.

De portkosten zijn voor de verzender van de postkaart, niet voor de ontvanger 'Davidsfonds vzw'.

Davidsfonds is niet aansprakelijk voor vorderingen of klachten naar aanleiding van inbreuk op rechten van derden of schade geleden door derden als gevolg van het onderwerp of de inhoud van inzendingen.

Davidsfonds vzw heeft het recht om bepalingen in dit reglement aan te passen. 

Bescherming van de privacy

Davidsfonds vzw behandelt de persoonsgegevens strikt vertrouwelijk, met respect voor de persoonlijke levenssfeer (wet van 08.12.1992).

De gegevens van een deelnemer worden gebruikt om contact op te nemen als hij of zij de  winnaar van de maand of van het jaar is en om de winnaar aan te kondigen op de website en sociale media. Winnaars worden per e-mail of per telefoon gecontacteerd. 

ZOEK EEN REIS