chevron_left

Leer een taal op reis

Als je op reis gaat en het maximum uit je bezoek wil halen, dan is basiskennis van de taal onontbeerlijk. Voor je het weet raak je in gesprek met een dorpeling die je de weg wijst naar pareltjes die niet in de reisgidsen staan. Het Centrum voor Levende Talen (CLT) en Davidsfonds Cultuurreizen slaan de handen in elkaar en bieden je een unieke combinatie aan: een taalleer- en reiservaring in één.

Elke reisdag dag start met een gezellig ontbijt en een gezamenlijk leermoment. Daarna ga je met de groep op uitstap en breng je de opgedane kennis van de nieuwe taal meteen in de praktijk. Zo vraag je zelf de weg, bestel je een maaltijd op restaurant en koop je een ticket voor de bus. Ondertussen ontdek je een nieuw land, duik je in een andere cultuur en geniet je van de lokale gastronomie. Voorkennis van de taal is niet nodig voor deze reizen. Om je niet ongewapend op pad te sturen zijn drie voorbereidende taallessen (op de campus of online) inbegrepen in de prijs van de reis, en ook nog een afsluitende les na de reis. 

De Griekse taal en cultuur in Athene

Je brengt zeven dagen door in het mooie Athene en verkent de stad en omstreken. Bij reisleider en lesgever Moschoula Aslanidis ben je in goede handen. Ze is Griekse en staat te popelen om je onder te dompelen in de Griekse taal en cultuur.

Reisdata: van za. 11 tot vr. 17 juni 2022

Reissom per persoon: € 1.490 in een 2-persoonskamer, toeslag 1-persoonskamer: € 160

Ontdek deze reisEen taalbad Spaans in de Andalusische steden Granada en Malaga

Tijdens deze 7-daagse reis krijg je een taalbad Spaans en neem je een kijkje in de Andalusische wereld. Lesgever Marian Cruz Casariez laat je de bekende en minder bekende hoekjes van Granada en Malaga ontdekken.

Reisdata: van zo. 19 tot za. 25 juni 2022

Reissom per persoon: € 1.795 in een 2-persoonskamer, toeslag 1-persoonskamer: € 355

Ontdek deze reis

ZOEK EEN REIS