Over ons

Davidsfonds Cultuurreizen zijn groepsreizen met een rijk cultureel programma in kleine groepen van geïnteresseerde cultuurliefhebbers. Alle reizen worden begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiders met een zeer grote kennis over en ervaring met de bestemming in kwestie. In de reizen is heel veel inbegrepen, van fooien tot en met excursies, en comfort is verzekerd.

Waarom reizen met Davidsfonds Cultuurreizen een goed idee is:
  • U reist samen met andere geïnteresseerde cultuurliefhebbers
  • U komt meer te weten over uw bestemming dankzij de deskundige reisleider
  • U beleeft meer dan wanneer u alleen reist dankzij het rijke culturele programma
  • U wordt volledig in het Nederlands begeleid
  • U reist comfortabel en in groepen van 15 tot 25 deelnemers
  • U hoeft zich geen zorgen te maken, alles is voor u geregeld
  • U moet zelden uw portefeuille bovenhalen, (bijna) alles is inbegrepen

De Davidsfonds Cultuurreizen worden inhoudelijk uitgewerkt en gepromoot door een klein maar gepassioneerd team van medewerkers van Davidsfonds:  Sara De Winter en Rosemie Van de Velde.


close
Team Davidsfonds Cultuurreizen 


Rosemie Van de Velde
close

Samen op reis: het heeft voor mij iets magisch. Je leert elkaar al reizend kennen: de vrolijke ochtendmens, de nachtraaf, de entertainer en de regelaar, ze zijn er altijd bij. Voeg daar een mooie reisbestemming, een enthousiaste reisleider en warme contacten onderweg aan toe en je keert naar huis met een koffer vol herinneringen, om lang te koesteren.

Mooiste reizen: mijn reis naar Mexico met een zalige gids, prachtige tempels, levende geschiedenis en heerlijk eten. En ondanks de massa’s blaren was mijn wandelreis naar Compostella met een groep madammen een van mijn mooiste reizen ooit.

 Staan nog op mijn lijstje: Zweden, Zuid-Afrika, Ierland …Sara De Winter
close

Sara’s mooiste reis ooit was Kenia: 'Met een groep biologen een maand lang door de Nationale Parken trekken en wakker worden met een kudde olifanten tussen de tenten. Zalig!’.  

Deze reis probeert Sara zo snel mogelijk te vergeten: ‘De afschuwelijke luchtvervuiling in New Dehli. Ik ‘proef’ nog steeds de smog als ik eraan terugdenk.’  

Haar ultieme reistip is het Hoge Noorden in de winter. ‘Unieke landschappen, veel sneeuw en het magische noorderlicht.’


Lievelingsstad: Brussel


Omnia Travel

Omnia Travel is de logistieke partner van Davidsfonds Cultuurreizen. Dat betekent dat een vast team van dossierbeheerders alle praktische aspecten voor hun rekening nemen: v.l.n.r. Elke Purnal , Kathleen Nackaerts, Werner Peeters, Wilfried Corten, Lieve Daems, Sabine Verhaegen, Annemie Henskens, Tine Vandenschrick en Veronique Poot (niet op de foto).

ZOEK EEN REIS