Over ons

Davidsfonds Cultuurreizen zijn groepsreizen met een rijk cultureel programma in kleine groepen van geïnteresseerde cultuurliefhebbers. Alle reizen worden begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiders met een zeer grote kennis over en ervaring met de bestemming in kwestie. In de reizen is bijna alles inbegrepen, van fooien tot en met excursies, én comfort is verzekerd.

Waarom reizen met Davidsfonds Cultuurreizen een goed idee is:
  • Je reist samen met andere geïnteresseerde cultuurliefhebbers
  • Je komt meer te weten over je  bestemming dankzij de deskundige reisleider
  • Je beleeft meer dan wanneer je alleen reist dankzij het rijke culturele programma
  • Je wordt volledig in het Nederlands begeleid
  • Je reist comfortabel en in groepen van 15 tot 25 deelnemers
  • Je hoeft je geen zorgen te maken, alles is voor jou geregeld
  • Je moet zelden je portefeuille bovenhalen, (bijna) alles is inbegrepen

De Davidsfonds Cultuurreizen worden inhoudelijk uitgewerkt en gepromoot door een klein maar gepassioneerd team van medewerkers van Davidsfonds:  Evelyne Troch en Rosemie Van de Velde.


Evelyne Troch
close

“Cultuur is wat een mens maakt.”

Reizen in groep gaat om zoveel meer dan alleen de bestemming. Je leert er connectie maken met de medereizigers, de lokale bevolking én de cultuur. Je ontwikkelt jezelf als mens. Mijn mooiste groepsreis was een studiereis naar Zuid-Afrika, waar we onze grenzen verlegden en oog in oog stonden met een troep leeuwen, we in de nacht gewekt werden door springende apen op het balkon en de avonden afsloten we met een Afrikaanse dans rond de braai, een beleving om nooit meer te vergeten!

Lievelingsstad: Sevilla

Favoriete bestemming: Spanje

Rosemie Van de Velde
close

Samen op reis: het heeft voor mij iets magisch. Je leert elkaar al reizend kennen: de vrolijke ochtendmens, de nachtraaf, de entertainer en de regelaar, ze zijn er altijd bij. Voeg daar een mooie reisbestemming, een enthousiaste reisleider en warme contacten onderweg aan toe en je keert naar huis met een koffer vol herinneringen, om lang te koesteren.

Mooiste reizen: mijn reis naar Mexico met een zalige gids, prachtige tempels, levende geschiedenis en heerlijk eten. En ondanks de massa’s blaren was mijn wandelreis naar Compostella met een groep madammen een van mijn mooiste reizen ooit.

 Staan nog op mijn lijstje: Zweden, Zuid-Afrika, Ierland …close
Team Davidsfonds Cultuurreizen Omnia Travel

Omnia Travel is de logistieke partner van Davidsfonds Cultuurreizen. Dat betekent dat een vast team van dossierbeheerders alle praktische aspecten voor hun rekening nemen: v.l.n.r. Elke Purnal , Kathleen Nackaerts, Werner Peeters, Wilfried Corten, Lieve Daems, Sabine Verhaegen, Annemie Henskens, Tine Vandenschrick en Veronique Poot (niet op de foto).

ZOEK EEN REIS