Cruises

Loirecruise
Mia Doornaert, Piet Swerts, Gido Van Imschoot, Ronny Debaere, cruise, Loire, France, Frankrijk

Van 27 september, 2019 tot 3 oktober, 2019

Pianofestival in Luzern
pianofestival Luzern, Waldo Geuns, reis Luzern, reis Waldo Geuns, Waldo Geuns pianofestival Luzern We genieten van de festivalconcerten door pianisten zoals Grigory Sokolov. Tussen de concerten door bezoeken we de middeleeuwse kapelbrug, de stadsomwalling, de kunstmusea van Luzern en ook het Richard Wagner Museum.

Van 22 november, 2018 tot 25 november, 2018

Donaucruise
Donaucruise, Mia Doornaert, Donaucruise Mia Doornaert, cruise Wenen, cruise Donau, cruise Boedapest, cruise Bratislava Mia Doornaert begeleidt u op een cruise op de Donau. U bezoekt het fraaie Wenen, viert oudjaar in Boedapest en snuift de barokke sfeer van Bratislava op.

Van 28 december, 2018 tot 2 januari, 2019

Baltische zeecruise
zeecruise Baltische landen, Mia Doornaert, zeecruise Mia Doornaert, Mia Doornaert Baltische landen, Kopenhagen, Rostock, Bornholm, Hammershus, Visby, Koerse Schoorwal, Riga, Helsinki, Sint-Petersburg, Tallinn, Stockholm Mia Doornaert begeleidt u op een boeiende cruise langs prachtige steden en heerlijke landschappen. U maakt kennis met een ‘ander’ Europa, dat van de Vikings en van de Hanze.

Van 24 juni, 2019 tot 4 juli, 2019

De Zijderoute met Yangtzecruise
China, Zijderoute, reis Zijderoute, Lieve De Clerck, reis Lieve De Clerck, Lieve De Clerck Zijderoute We reizen vanaf Dunhuang in de sporen van Marco Polo door woestijnlandschap om op deze oude Zijderoute mooie religieuze sculpturen en fresco’s te bewonderen. In Chongqing gooien we het anker los op de Yangtzerivier.

Van 18 mei, 2019 tot 1 juni, 2019

Cruise op de Seine van Honfleur naar Parijs
Honfleur, Parijs, cruise Honfleur Parijs, cruise, Liesbeth De Strooper, cruis Liesbeth De Strooper, Liesbeth De Strooper Honfleur Parijs We reizen de impressionisten achterna van Honfleur, de wieg van het impressionisme, naar Parijs. Het Musée d’Orsay, Giverny, de gotische kathedraal van Rouen en het Musée des Beaux-Arts ontbreken hierbij niet.

Van 18 mei, 2019 tot 22 mei, 2019

Donaucruise
Donau, Donaucruise, Jacques Van Remortel, reis Jacques Van Remortel, cruise Jacques van Remortel, reis Donau, Jacques Van Remortel Donau, Jacques Van Remortel Donaucruise De Donau verbindt de grote landen van Centraal- en Oost-Europa. Reizen met een schip door de aangrenzende landen betekent hun cultuur en natuur ontdekken op de meest comfortabele manier.

Van 6 mei, 2019 tot 12 mei, 2019

Dalmatische kustcruise
Dalmatische kust, Dalmatische kustcruise, cruise Dalmatische kust, Wim Vanhoorne, cruise Wim Vanhoorne, Wim Vanhoorne Dalmatische kust Een vleugje Venetië hangt overal in de lucht in Dubrovnik. Het bulkt er van forten en kerken. U vaart van stad tot eiland. De Dalmatische kust, van Vis tot Hvar … U raakt er nooit op uitgekeken. Na deze cruise koopt u een zeilboot.

Van 25 april, 2019 tot 2 mei, 2019

Hurtigrutencruise
Hurtigrutencruise, cruise Noorwegen, Yvonne Van Eeckhoutte, reis Yvonne Van Eeckhoutte, Yvonne Van Eeckhoutte Noorwegen, Yvonne Van Eeckhoutte Hurtigrutencruise Samen genieten we van indrukwekkende fjorden, watervallen, de Lofoten, pittoreske vissersdorpjes, de Noordkaap en de middernachtzon. Vanuit meerdere havens maken we een excursie om ook het binnenland te verkennen.

Van 5 juli, 2019 tot 12 juli, 2019


ZOEK EEN REIS

info_outline search