Kom naar het reisevenement op zondag 4 februari 

Je bent van harte welkom op het reisevenement van Davidsfonds Cultuurreizen op zondag 4 februari in het Provinciehuis te Leuven. Je hebt keuze tussen een 40-tal infosessies over reizen binnen en buiten Europa in het voorjaar, de zomer en het najaar van 2024. Onze reisleiders stellen met veel plezier en passie hun reis aan je voor! We vragen je wel om in te schrijven voor de infosessies die je wil volgen. 

Praktisch

Wanneer? Van 10.00 tot  16.30 uur op zondag 4 februari 2024
Kostprijs? Gratis, maar inschrijven is verplicht
Lunch? Tussen de sessies door kan je genieten van een tas koffie of thee. Voor de lunch kan je terecht in één van de vele restaurants die Leuven rijk is, of kan je op voorhand (bij inschrijving) je lunch reserveren in het restaurant van het Provinciehuis. 

Programma

Opgelet: het programma is onder voorbehoud. Het is altijd mogelijk dat er onvoorzien toch een bepaalde reisleider niet aanwezig kan zijn. 

Het programma volgt op 11 januari. 
Vanaf dan kan je inschrijven voor de sessie(s) naar keuze. 

 Voor meer informatie: 

   cultuurreizen@davidsfonds.be 
    Of telefonisch via 016 31 06 81

Bereikbaarheid

Je vindt meer informatie over de bereikbaarheid op de website van het Provinciehuis Vlaams-Brabant

Parkeren kan in de bezoekersparking van het Provinciehuis (-2). Als je jouw parkeerticket aan de balie van het Provinciehuis valideert voordat je vertrekt, betaal je het voorkeurtarief (€ 1/uur en vanaf 5 uren max. € 8). Let wel: de parking sluit bij afloop van het event om 17.00 uur. Wil je nog in Leuven blijven, dan moet je je auto ergens anders parkeren (bijv. Parking De Bond of Parking Station). 

ZOEK EEN REIS