Rondreizen

Israël & de Palestijnse gebieden
Israël, israel, Palestijnse gebieden, palestina, Tijdens deze reis bezoekt u het oude Jeruzalem en bezichtigen we o.a. Jericho, Zippori, Akko en Caesarea. Daarnaast treedt u in de voetsporen van Jezus Christus in Bethlehem, Nazareth en op de Olijfberg.

Van 20 december, 2018 tot 28 december, 2018

Nederland
Nederland, reis Nederland, John Everaert, reis John Everaert, John Everaert Nederland Eens was de Vereenigde Oostindische Compagnie de grootste handelsonderneming en de eerste multinational. Kom mee op stedentocht de VOC beleven in haar thuishavens, pakhuizen en overzeese handelsposten.

Van 11 mei, 2019 tot 12 mei, 2019

Moskou & Soezdal
Moskou, Rusland, reis Moskou, Wim Coudenys, Wim Coudenys Moskou, reis Wim Coudenys, Van de wereldstad Moskou, met het Kremlin, musea en indrukwekkende boulevards, naar het kleine, romantische Soezdal, met de houten huizen en het glooiende Russische landschap tijdens een van de hoogdagen van het jaar: het Russische Nieuwjaar.

Van 29 december, 2018 tot 2 januari, 2019

Ontmoeting met 8 wereldgodsdiensten in eigen land
wereldgodsdiensten, prakash goossens, cultuurreis, België, Mechelen Wist u dat in België bijna alle mogelijke godsdiensten aanwezig zijn? Prakash Goossens leidt u langs de 8 wereldgodsdiensten in eigen land.

Van 14 november, 2018 tot 18 november, 2018

Kiev & Lviv
Kiev, Lviv, Kiev en Lviv, Oekraïne, reis Kiev en Lviv, Alona Lyubayeva, reis Alona Lyubayeva, Alona Lyubayeva Kiev, Alona Lyubayeva Kiev en Lviv, Alona Lyubayeva Lviv Van het Tsjernobylmuseum over de St.-Sofiakathedraal met eeuwenoude mozaïeken tot het National Art Museum in Kiev. En van de Lychakivske begraafplaats over het Potockipaleis tot het Shevchenkivsky Hai-openluchtmuseum in Lviv.

Van 18 juni, 2019 tot 23 juni, 2019

IJsland
IJsland, reis IJsland, Annie Cabuy, reis Annie Cabuy, Annie Cabuy IJsland Tijdens deze reis bezoeken we niet alleen de hoofdstad Reykjavik, maar maken we ook kennis met de gevolgen van het vulkanisme: geisers, fumarolen en lavavelden. Daarnaast zien we de gletsjers, de oorsprong van zeer diverse watervallen.

Van 17 februari, 2019 tot 22 februari, 2019

Loon in Beieren
Loon in Beieren, reis Loon in Beieren, Jan Vaes, reis Jan Vaes, Jan Vaes Loon in Beieren Tijdens deze reis ontdekt u het onbekend stuk Limburgse, Vlaamse en Europese geschiedenis van het graafschap Loon. Jan Vaes neemt u mee langs indrukwekkende burchten, abdijen en kerken en vertelt u alles over de geschiedenis van de streek.

Van 2 november, 2018 tot 5 november, 2018

Baltische Landen
Baltische Landen, reis Baltische Landen, Bea Honoré, reis Bea Honoré, Bea Honoré Baltische Landen, Litouwen, Letland, Estland Elke stad, elk gebouw ademt geschiedenis en leent zich tot boeiende verhalen. Laat u verrassen door de baksteengotiek en barok in Vilnius, de Hanzesteden Kaunas, Riga, Dorpat en Reval, de weidse natuur en schitterende hedendaagse architectuur.

Van 8 mei, 2019 tot 16 mei, 2019

Istrië
Istrië, Kroatië, Slovenië, reis Istrië, Johan de Boose, reis Johan de Boose, Johan de Boose Istrië, reis Kroatië, reis Slovenië Istrië is een van de meest feeërieke plekken van Zuidoost-Europa. Onderweg bezoeken we de Sloveense hoofdstad Ljubljana en de Kroatische hoofdstad Zagreb. We bezichtigen de kleinste stad ter wereld en genieten van het prachtige karstlandschap.

Van 3 juni, 2019 tot 11 juni, 2019

Bulgarije
Bulgarije, reis Bulgarije, Wim Vanhoorne, reis Wim Vanhoorne, Wim Vanhoorne Bulgarije Het goud van de Thraciërs, het mysterieuze Rodopegebergte, de eeuwig zingende bossen en de oude hoofdstad Veliko Tarnovo maken van Bulgarije Europa’s verborgen parel.

Van 3 juni, 2019 tot 12 juni, 2019

Lazio
Lazio, reis Lazio, Gil Michaux, reis Gil Michaux, Gil Michaux Lazio, Italië U ontdekt o.a. de grafkamers van de Etrusken in Tarquinia, de Romeinse haven in Ostia, de villa van keizer Hadrianus in Tivoli en de kloosters der benedictijnen.

Van 6 mei, 2019 tot 13 mei, 2019

Griekenland
Griekenland, reis Griekenland, Walter Van Strydonck, reis Walter Van Strydonck, Walter Van Strydonck Griekenland Tijdens deze meest complete reis door Hellas ontdekken we 4.000 jaar geschiedenis. In Athene, Delphi en Olympia ervaren we de wortels van onze beschaving en in het noorden verbazen we ons over het gouden verleden van Macedonië.

Van 19 mei, 2019 tot 1 juni, 2019

Libanon
Libanon, Beiroet, reis Libanon, Karel Peeters, reis Karel Peeters, Karel Peeters Libanon Beiroet werd ooit het Parijs van het Midden-Oosten genoemd. Grote modehuizen en luxueuze winkels liggen langs statige boulevards, die traditie en modernisme naadloos in elkaar laten overgaan.

Van 28 december, 2018 tot 2 januari, 2019

Iran
Iran, reis Iran, Leila Besharat, reis Leila Besharat, Leila Besharat Iran Leila Besharat neemt u graag mee naar haar land met zijn eeuwenoude tradities als eerste grootmacht onder de keizers Cyrus, Darius en Xerxes. Ze toont u de rijkdom en de schitterende schoonheid van de Perzische paleizen en moskeeën.

Van 8 april, 2019 tot 20 april, 2019

China
China, reis China, Lieve De Clerck, reis Lieve De Clerck, Lieve De Clerck China Lieve De Clerck nodigt u uit om de dynamische grootsteden en het rustige platteland van China te bezoeken, om de onvergelijkbare cultuur te ondergaan, de schoonheid en de complexiteit van zijn taal te ervaren en om de religies en tradities te ontdekken.

Van 12 april, 2019 tot 28 april, 2019

Cuba
Cuba, reis Cuba, Dirk Tieleman, Lut Baten, reis Dirk Tieleman, reis Lut Baten, Dirk Tieleman Cuba, Lut Baten Cuba Dirk Tieleman en Lut Baten trekken met u doorheen het fraaie Cuba met zijn uitzonderlijk mooie koloniale steden Havana, Cienfuegos, Trinidad, Camagüey en Santiago. Ze gidsen u langs de route die Fidel Castro heeft gevolgd tijdens de revolutie.

Van 30 januari, 2019 tot 11 februari, 2019

Bourgogne
Bourgogne, Frankrijk, reis Bourgogne, Gido Van Imschoot, Ronny Debaere, reis Gido Van Imschoot, reis Ronny Debaere, Gido Van Imschoot Bourgogne, Ronny Debaere Bourgogne, wijn, wijnreis Tijdens deze reis maakt u kennis met heel wat wijngaarden en (top)domeinen, waar we luisteren naar het verhaal van de wijnmaker.

Van 3 juni, 2019 tot 7 juni, 2019

India
India, reis India, Anne Desplenter, reis Anne Desplenter, Anne Desplenter India Een explosie van kleur, overweldigend veel indrukken, vreemde en verrijkende ontmoetingen ... Iedere keer opnieuw een avontuur, en dat met enthousiaste reisgenoten. Iedere keer opnieuw de vreugde (mee)delen van een nieuwe ontdekking …

Van 23 november, 2018 tot 8 december, 2018

India
India, reis India, Anne Desplenter, reis Anne Desplenter, Anne Desplenter India Een explosie van kleur, overweldigend veel indrukken, vreemde en verrijkende ontmoetingen ... Iedere keer opnieuw een avontuur, en dat met enthousiaste reisgenoten. Iedere keer opnieuw de vreugde (mee)delen van een nieuwe ontdekking …

Van 11 maart, 2019 tot 26 maart, 2019

Thailand
Thailand, reis Thailand, Helga Van der Veken, reis Helga Van der Veken, Helga Van der Veken Thailand Tijdens deze reis ontdekt de rijke geschiedenis, cultuur en de overweldigende natuur van Thailand. U doorkruist het bruisende Bangkok, komt meer te weten over het oorlogsverleden rond de River Kwai en bezoekt de historische hoofdstad Ayutthaya.

Van 7 februari, 2019 tot 21 februari, 2019

Zuid-Franse katharenland
Zuid-Franse katharenland, katharenland, reis katharenland, Jan Goossens, reis Jan Goossens, Jan Goossens katharenland De indrukwekkende burchten in Carcassonne, Montségur en Foix, de mooie bastide van Mirepoix, de trotse steden Toulouse en Albi … Maar ook de overweldigende natuur en de ‘châteaux cathares’ staan op het programma.

Van 12 juni, 2019 tot 16 juni, 2019

Sint-Petersburg & de Zilveren Ring
Sint-Petersburg, de Zilveren Ring, reis Sint-Petersburg, reis de Zilveren Ring, Emmanuel Waegemans, reis Emmanuel Waegemans, Emmanuel Waegemans Sint-Petersburg, Emmanuel Waegemans de Zilveren Ring We ondernemen een reis naar Rusland in een poging iets te begrijpen van dit onmetelijke land. De geschiedenis, cultuur, het alledaagse leven. De literatuur komt rijkelijk aan bod.

Van 8 mei, 2019 tot 17 mei, 2019

De wijnen van Midden-Duitsland
Duitsland, Duitsland wijn, reis Duitsland, wijnreis Duitsland, De wijnen van Midden-Duitsland, Gerd Brabant, reis Gerd Brabant, Gerd Brabant wijnen Midden-Duitsland, Gerd Brabant wijnreis Duitsland is een boeiend en divers wijnland, en tegelijk zo weinig gekend. In 5 dagen ontdekken we verschillende regio’s en zal u verbaasd zijn van de wijnkwaliteit, de gastvrijheid en de prachtige wijnlandschappen.

Van 12 mei, 2019 tot 16 mei, 2019

Ethiopië
Ethiopië, reis Ethiopië, Katelijne Hermans, reis Katelijne Hermans, Katelijne Hermans Ethiopië We wandelen langs eeuwenoude rotskerken, ontmoeten (mythische?) nakomelingen van koning Salomon en de koningin van Sheba, gaan op zoek naar krokodillen en geladabavianen en zien hoe duizenden christenen Palmzondag vieren.

Van 13 april, 2019 tot 28 april, 2019

Rwanda
Rwanda, reis Rwanda, Wim Moens, reis Wim Moens, Wim Moens Rwanda Deze reis biedt u een nagenoeg compleet beeld van Rwanda: u ontdekt de natuur met 1.000 heuvels, prachtige meren, koffie- en theevelden … Maar ook cultuur met ritmische dansen, ambachten, architectuur van Vlaamse hand.

Van 1 juni, 2019 tot 16 juni, 2019

Baskenland & Navarra
Baskenland, Navarra, Spanje, Chris De Paepe Maak kennis met klassiekers als Pamplona, Vitoria en San Sebastián, en ontdek onbekende parels in Loyola, San Miguel de Aralar en Leyre. In Rioja Alavesa geniet u van een wijndegustatie en in Bilbao bezoekt u het Guggenheimmuseum.

Van 18 juni, 2019 tot 24 juni, 2019

Van 15 augustus, 2019 tot 18 augustus, 2019

Málaga & Barcelona
Malaga, Barcelona, reis Malaga, reis Barcelona, reis Malaga en Barcelona, Christiane Struyven, reis Christiane Struyven, Christiane Struyven Malaga, Chrisiane Struyven Barcelona, Christiane Struyven Malaga en Barcelona We bezoeken Málaga, de geboortestad van Picasso. Daarna vliegen we naar Barcelona en verkennen we de modernismo-gebouwen van Gaudí, Museu Picasso en de Fundació Miró. In Figueres en Púbol duiken we in de surrealistische wereld van Dalí.

Van 5 mei, 2019 tot 9 mei, 2019

Midden-Spanje
Midden-Spanje, Spanje, reis Midden-Spanje, Brigitte Raskin, reis Brigitte Raskin, Brigitte Raskin Midden-Spanje Wie mee naar Castilië reist, volgt de rouwstoet van Johanna de Waanzinnige op de voet, maar wel in comfortabele omstandigheden, met oog voor het hedendaagse Spanje. We verblijven in grote steden en verlaten de geijkte paden om kleine dorpen te bezoeken.

Van 6 mei, 2019 tot 12 mei, 2019

Egypte
Egypte, reis Egypte, Marleen Reynders, reis Marleen Reynders, Marleen Reynders Egypte

Van 5 februari, 2019 tot 16 februari, 2019

Sicilië
Sicilië, Italië, reis Sicilië, Carlos Steel, reis Carlos Steel, Carlos Steel Sicilië Sicilië draagt de culturele sporen van overheersing door Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, Normandiërs en Spanjaarden. Het landschap en de historische sites geven aanleiding tot filosofische discussies met Plato als reisgezel.

Van 7 mei, 2019 tot 15 mei, 2019

Nederland
Nederland, reis Nederland, Frans-Jos Verdoodt, reis Frans-Jos Verdoodt, Frans-Jos Verdoodt Nederland

Van 11 mei, 2019 tot 13 mei, 2019

De Maginotlinie & Verdun
Luc De Vos, geschiedenis reis, slagveld wereldoorlog, uitstap Luc De Vos, dagreis oorlog, uitstap verdun, bezoek fort hackenberg, reis Luc De Vos, Davidsfonds Luc De Vos, Verdun geschiedenis Ga mee op tweedaagse naar het iconische slagveld van Verdun en naar Fort Hackenberg, het grootste verdedigingswerk van de Maginotlinie.

Van 11 april, 2019 tot 12 april, 2019

Nord-Pas-de-Calais
geschiedenis WOII, tweede wereldoorlog uitleg, reis philippe despriet, bommen WOII, tweede wereldoorlog bommen, Ga met Philippe Despriet op een ontdekkingstocht door het minder bekende WO II-patrimonium van bommenwerpers, lanceerinstallaties, geheime opslagplaatsen, radars en afweergeschut in Nord-Pas-de-Calais

Van 22 juni, 2019 tot 23 juni, 2019

Hongarije
Roger Delbaere, Boedapest, Budapest, Hongarije

Van 8 juni, 2019 tot 17 juni, 2019

Chili
Roger Delbaere, reisleider, Chili

Van 6 april, 2019 tot 19 april, 2019

Chili en Paaseiland
Roger Delbaere, Chili, Chile, reisleider, Paaseiland

Van 6 april, 2019 tot 22 april, 2019

Van 26 februari, 2019 tot 9 maart, 2019


ZOEK EEN REIS

info_outline search