chevron_left

Avontuurlijk kindertheater: BANKET! - De wraak op de Macbeths

Prijs: €180

 Schrijf je nu online in

Datum

Zondag 10 maart 2019 van 13.15 tot ca. 16.30 uur

Omschrijving

Het echtpaar Macbeth laat een kind na een auto-ongeluk voor dood achter. Tijdens een feestelijk banket verschijnt een groep mysterieuze kinderen aan de Macbeths en zweren ze wraak. Theatermaker Tom Goossens en componist Mathias Coppens creëren een schitterende bewerking voor kinderen en (groot)ouders met elementen uit Shakespeares theaterstuk en Verdi’s meesterwerk. De hoofdrol is weggelegd voor het fantastische Kinderkoor van Opera Vlaanderen.

Waan jullie tijdens een unieke workshop voor de voorstelling op de set van de opera. Geïnspireerd op de reusachtige speelgoedblokken van beeldend kunstenaar Conrad Willems, die het decor vormen, bewegen jullie tussen de installaties. BANKET! belooft een heerlijke muziektheatrale belevenis te worden die jullie de stuipen op het lijf jaagt én boordevol humor en actie zit.

OPGELET! Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene, ook tijdens de workshop. Vermeld bij de inschrijving de namen van de kinderen die u begeleidt. Aanbevolen leeftijd: vanaf 9 jaar.
Prijzen zijn dezelfde voor kinderen en volwassenen.

PROGRAMMA

13.15 u.: onthaal
13.30 u.: workshop begeleid door het productieteam voor kinderen en volwassenen
15 u.: voorstelling
ca. 16.30 u.: einde programma

Locatie

Opera Gent (Schouwburgstraat 3, 9000 Gent)

ZOEK EEN REIS