Cruises

Loirecruise
Mia Doornaert, Piet Swerts, Gido Van Imschoot, Ronny Debaere, cruise, Loire, France, Frankrijk

Van 27 september, 2019 tot 3 oktober, 2019

Winnaar fotowedstrijd bekend
fotowedstrijd De winnaar van de fotowedstrijd van november is bekend!

Van tot

Noord-Spanje
Noord-Spanje, Bilbao, Alumni, KU Leuven, Spanje, groepsreis, Davidsfonds Cultuurreizen, Delbecque

Van 21 mei, 2019 tot 29 mei, 2019

De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!
fotowedstrijd, foto, foto's davidsfonds, fotowedstrijd davidsfonds, fotowedstrijd davidsfonds cultuurreizen, fotowedstrijd reizen, De winnaars van de fotowedstrijd van Davidsfonds Cultuurreizen zijn bekend! Tijdens een publieksstemronde werden de drie winnaars bepaald!

Van tot

Donaucruise
cruise Oost-Europa, cruise Centraal Europa, cruise Donau, Donau per boot, reis Jacques Van Remortel, cruise Jacques Van Remortel, ontdek steden langs de Donau Ontdek met Jacques Van Remortel de rijke geschiedenis en cultuur van de zes landen die verbonden worden door de Donau en de grote steden die langs de Donau liggen

Van 28 augustus, 2019 tot 8 september, 2019

Elbecruise
cruise Elbe, cruise Rik Tyrions, Elbe boot, Vaar met Rik Tyrions op de Elbe en bewonder de prachtige steden die door deze rivier worden verbonden

Van 24 juli, 2019 tot 1 augustus, 2019

Cruise langs de Britse Eilanden
cruise Britse eilanden, cruise met Filip Feyten Ontdek samen met Filip Feyten de grote Engelse havensteden, de Schotse Hooglanden, het Noord-Ierse Belfast en het Kanaaleiland Guernsey en dit per boot.

Van 10 augustus, 2019 tot 23 augustus, 2019

Dourocruise
cruise Douro, Douro ontdekken, reis Mark Eyskens, reis Karel Peeters, Mark Eyskens gids, Douro groepsreis Laat Karel Peeters en Markk Eyskens je meenemen langs de prachtige Dourovallei met betoverende steden en een wondermooie natuur

Van 19 juli, 2019 tot 24 juli, 2019

Nieuwe reisaanbod staat online!
De nieuwe reizen voor 2019 staan online. Bekijk snel het aanbod en boek je favoriete reis.

Van tot

Macedonië & Noord-Griekenland
Macedonië, Noord-Griekenland, Wim Vanhoorne, Balkan, rondreis, Op de Balkan smeulen het Byzantijnse en het Osmaanse Rijk nog na. Keizers en sultans zorgden voor een spanningsveld tussen orthodoxie en islam. De Macedonische kwestie houdt Grieken, Albanezen en Slaven nog altijd aan de praat.

Van 29 augustus, 2019 tot 9 september, 2019

Paros
paros, filosofie, filosofiereis, gerard bodifée, paros, griekenland, kreta Ga mee op filosofiereis naar het mooie Griekse eiland Paros samen met Gerard Bodifée.

Van 4 september, 2019 tot 11 september, 2019

Cruise op de Rijn
cruise, Rijn, Cruise op de Rijn, Mia Doornaert, rondreis, Met Mia Doornaert op Rijncruise

Van 22 december, 2019 tot 26 december, 2019

Cruise op de Mekong van Cambodja naar Vietnam
Mekong, cruise, Karel Peeters, groepsreis, cultuurreis, Cambodja, Vietnam, Davidsfonds, paasvakantie 2020 Cruise op de Mekong van Cambodja naar Vietnam met Karel Peeters en Davidsfonds Cultuurreizen

Van 5 april, 2020 tot 17 april, 2020

Trans-Atlantische cruise van Hamburg naar New York
cruise Queen Mary 2 John Everaert Steven De Foer de Standaard professor journalist landberhuizers Red Star Line museum Vaar mee op de mythische Queen Mary 2 van Hamburg naar New York met reisleiders John Everaert en Steven De Foer. Groepsreis van Davidsfonds Cultuurreizen in mei 2020.

Van 2 mei, 2020 tot 16 mei, 2020

Israël & de Palestijnse gebieden
Israël, Palestijnse gebieden, Israel, Israel en de Palestijnse gebieden, rondreis, Bart Van Thielen, kerstreis Met Bart Van Thielen naar Israël & de Palestijnse gebieden.

Van 19 december, 2019 tot 27 december, 2019

Dourocruise
portugal, douro, cruise, jan goossens Ga mee op een Dourocruise en verken het prachtige Portugal vanop een cruiseschip. U verkent de Dourovallei en Unesco-steden zoals Porto en Salamanca.

Van 12 april, 2020 tot 19 april, 2020

Van 10 mei, 2020 tot 21 mei, 2020

Cruise van Straatsburg naar Bazel & de Glacier Express
glacier express, glacier, glacer express, express, trein, straatsburg, bazel, karel peeters Ga mee op deze bijzondere cruise van Straatsburg naar Bazel en maak een onvergetelijke rit mee op de Glacier Express.

Van 7 juli, 2020 tot 11 juli, 2020

Donaucruise
Donaucruise, Mia Doornaert, Donaucruise Mia Doornaert, cruise Wenen, cruise Donau, cruise Boedapest, cruise Bratislava Mia Doornaert begeleidt u op een cruise op de Donau. U bezoekt het fraaie Wenen, viert oudjaar in Boedapest en snuift de barokke sfeer van Bratislava op.

Van 28 december, 2018 tot 2 januari, 2019

Baltische zeecruise
zeecruise Baltische landen, Mia Doornaert, zeecruise Mia Doornaert, Mia Doornaert Baltische landen, Kopenhagen, Rostock, Bornholm, Hammershus, Visby, Koerse Schoorwal, Riga, Helsinki, Sint-Petersburg, Tallinn, Stockholm Mia Doornaert begeleidt u op een boeiende cruise langs prachtige steden en heerlijke landschappen. U maakt kennis met een ‘ander’ Europa, dat van de Vikings en van de Hanze.

Van 24 juni, 2019 tot 4 juli, 2019

De Zijderoute met Yangtzecruise
China, Zijderoute, reis Zijderoute, Lieve De Clerck, reis Lieve De Clerck, Lieve De Clerck Zijderoute We reizen vanaf Dunhuang in de sporen van Marco Polo door woestijnlandschap om op deze oude Zijderoute mooie religieuze sculpturen en fresco’s te bewonderen. In Chongqing gooien we het anker los op de Yangtzerivier.

Van 18 mei, 2019 tot 1 juni, 2019

Cruise op de Seine van Honfleur naar Parijs
Honfleur, Parijs, cruise Honfleur Parijs, cruise, Liesbeth De Strooper, cruis Liesbeth De Strooper, Liesbeth De Strooper Honfleur Parijs We reizen de impressionisten achterna van Honfleur, de wieg van het impressionisme, naar Parijs. Het Musée d’Orsay, Giverny, de gotische kathedraal van Rouen en het Musée des Beaux-Arts ontbreken hierbij niet.

Van 18 mei, 2019 tot 22 mei, 2019

Donaucruise
Donau, Donaucruise, Jacques Van Remortel, reis Jacques Van Remortel, cruise Jacques van Remortel, reis Donau, Jacques Van Remortel Donau, Jacques Van Remortel Donaucruise De Donau verbindt de grote landen van Centraal- en Oost-Europa. Reizen met een schip door de aangrenzende landen betekent hun cultuur en natuur ontdekken op de meest comfortabele manier.

Van 6 mei, 2019 tot 12 mei, 2019

Dalmatische kustcruise
Dalmatische kust, Dalmatische kustcruise, cruise Dalmatische kust, Wim Vanhoorne, cruise Wim Vanhoorne, Wim Vanhoorne Dalmatische kust Een vleugje Venetië hangt overal in de lucht in Dubrovnik. Het bulkt er van forten en kerken. U vaart van stad tot eiland. De Dalmatische kust, van Vis tot Hvar … U raakt er nooit op uitgekeken. Na deze cruise koopt u een zeilboot.

Van 25 april, 2019 tot 2 mei, 2019

Hurtigrutencruise
Hurtigrutencruise, cruise Noorwegen, Yvonne Van Eeckhoutte, reis Yvonne Van Eeckhoutte, Yvonne Van Eeckhoutte Noorwegen, Yvonne Van Eeckhoutte Hurtigrutencruise Geniet van indrukwekkende fjorden, watervallen, de Lofoten, pittoreske vissersdorpjes, de Noordkaap en de middernachtzon tijdens deze Hurtigrutencruise. Vanuit meerdere havens maakt u excursies om ook het binnenland te verkennen.

Van 6 juli, 2020 tot 13 juli, 2020


ZOEK EEN REIS

info_outline search