chevron_left search

Piet Wostyn

Piet Wostyn vertrok in 2003 vertrok voor de eerste keer naar Ecuador voor zijn stage in sociale psychologie. Hij woonde en werkte gedurende een half jaar in Cuenca en leerde het binnenland van dichtbij kennen. Sindsdien volgt Piet Ecuador en de buurlanden op de voet. Na een jaar vrijwilligerswerk in de Peruviaanse en Boliviaanse Andes en een verblijf in het West-Afrikaanse BĂ©nin, keerde hij in 2010 terug naar zijn geliefde Ecuador. 

Van 2010 tot 2014 volgde hij van nabij universitaire ontwikkelingssamenwerkingsprojecten tussen de KU Leuven en diverse Ecuadoriaanse partners. In 2014 verhuisde Piet opnieuw naar Ecuador om er gedurende twee jaar voor de Verenigde Naties te werken. Vanuit het hoofdkantoor in Quito ondersteunde hij de werking van het agentschap voor gendergelijkheid (UN Women). 

In de reisbegeleiding ziet Piet een unieke kans om de deelnemers te laten proeven van de kleurrijke culturele pracht en de uitzonderlijke natuurlijke diversiteit van het land. Het geheel wordt op temperatuur gebracht door een scherpe analyse van de recente socio-politieke en economische ontwikkelingen, en overgoten met een verrassend sausje van diverse anekdotes en weetjes vanuit de verschillende samenwerkingsprojecten met de KU Leuven.Reizen van deze reisleider

ZOEK EEN REIS