chevron_left

Vier Kerstmis of oudjaar in een magisch decor

Het vuurwerk over de lagune bewonderen vanop het San Marcoplein,  een feestelijk kerstavonddiner op de Seine, Mozarts vrolijke opera Le Nozze di Figaro op kerstdag in Praag …  De unieke en magische sfeer zijn inbegrepen!


Praag

23 - 27 december 2020 met Els Swinnen

ELS SWINNEN: “Beleef Kerstmis dit jaar in het prachtige decor van ‘mijn’ Praag. U bewondert tijdens bezoeken de Strahov Bibliotheek, de Smetanahal, het Mucha Museum … U maakt exclusieve privéconcerten mee en ik verwen u met een recital op een uitzonderlijke locatie.”

Ontdek deze reis


Seinecruise

23 - 27 december 2020 met Christiane Struyven

CHRISTIANE STRUYVEN: “Deze cruise heeft heel wat troeven: Parijs met kerstversiering in hartje winter, het impressionisme en de geboorte van het licht, de mooiste musea met werken van Manet, Monet, Renoir en Degas én de Seine tot in Honfleur. Het is een hartverwarmende reis rond schitterende kunst, die tussen 1860 en 1880 geïnspireerd werd door la ville-lumière, kleurrijke natuur en gelukkige mensen. Een échte aanrader”. 

Ontdek deze reis

Venetië

30 december 2020 - 3 januari 2021 met Luc Verhuyck

LUC VERHUYCK: “Venetië is veel meer dan het San Marcoplein, de Rialtobrug, het Canal Grande, de Brug der Zuchten, de gondels en de Biënnale. Venetië bruist en kolkt, betovert en ontroert. Een stad zonder verkeer op wielen, alles gebeurt per boot. Laat u overdonderen door de kunstschatten, de verborgen hoekjes en de prachtige verhalen die ik vertel. Oudjaar plaatst bovendien alles in een unieke sfeer.”

Ontdek deze reis


ZOEK EEN REIS