Hoe inschrijven?

Ga naar de cursussenpagina. Open de gewenste cursus en schrijf je meteen online in.

 Kies een cursus

Toch nog vragen? Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar.

016 310 670

Uiterste inschrijvingsdatum

is telkens vijf werkdagen voor de start van de cursus. Als je na die datum toch nog wenst in te schrijven, neem dan eerst telefonisch contact op.

Annuleren

kan alleen door melding uiterlijk drie werkdagen voor de start van de cursus. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald met vermindering van 7 euro annulatiekosten. Tentoonstellings- of concerttickets kunnen niet terugbetaald worden bij annulatie minder dan 14 dagen voor de start van de cursus. Je kan ze wel doorgeven aan een andere persoon.

Kortingen?

Davidsfonds Cultuurkaart

Met de Davidsfonds Cultuurkaart geniet je altijd van korting die varieert van cursus tot cursus. De korting vind je in de cursusgids of op onze website bij de cursus.

Meer informatie over de voordelen van de Davidsfonds Cultuurkaart vind je hier.

Wie een kaart aanvraagt tijdens de cursus, geeft een seintje aan Davidsfonds Academie en krijgt de korting van het inschrijvingsgeld per persoon terugbetaald.

Lerarenkaart

Leerkrachten met een lerarenkaart genieten van 3 euro korting op de cursussen.

Cultuurcheques

Davidsfonds Academie aanvaardt cultuurcheques van Accor of Sodexho. Bij deze cheques kan evenwel niet worden teruggegeven.

Opleidingscheques

Door een aanpassing vanuit de overheid kan Davidsfonds Academie sinds 1 augustus 2010 geen opleidingscheques meer aanvaarden.

Attest van deelname

Dat kan je aanvragen bij Davidsfonds Academie.